Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

31 Ekim 2024 17:05

Uzun zamandır Lenovo kullanıcısıyım ve şimdiye kadar hiç bu kadar sorun yaşamadım. Lenovo Thinkbook aldım ve Lenovo’yu tercih etmemin tek sebebi çağrı merkezinizin hizmet kalitesiydi. Evde 8 farklı Lenovo cihazım var ve hiçbirinde bu kadar sıkıntı yaşamadım. Teknik desteği arıyorum, B**** Hanım diye biri konuşmamı bölüyor, garanti yükseltme konusunda bir destek sunulmuyor. Cihazın telefonla destek hizmeti olmadığı söyleniyor. Bir daha bırakın cihaz almayı, Lenovo ile ilgili hiçbir ürün almayı düşünmüyorum. Kurmayı planladığım ofis için bayi ile görüştüğüm 35 cihazlık siparişi de iptal ediyorum. Sizinle bir daha çalışmayı düşünmüyorum. "Depot" ya da başka bir gerekçe ile geçiştiriliyorum, garanti yükseltmek istiyorum ama anlamsız cevaplarla karşılaşıyorum. Lenovo şu anda beni o kadar hayal kırıklığına uğrattı ki sizinle kesinlikle bir daha işim olmayacak.

04 Kasım 2024 09:38 (Şikayetten 3 gün sonra)
04 Kasım 2024 09:41

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Kaan
05 Kasım 2024 14:04

MP2EFR48

05 Kasım 2024 14:08

Kaan
05 Kasım 2024 14:14

Kesinlikle bu görüşmeden sonra teyit etiniz bana ki sizin cihazlarınızı ve sizin supportunuzu bir daha kullanmamayı. Yaklaşımınız ve konuşmanız ve ses tonunuz bile umrunuzda olmadığını bana çok güzel belirti. Yardim etmediğinizden dolayı ve umrunuzda olmadığından dolayı çok Teşekkür ederim. Lenovo la ilgili bütün cihazlarımı değiştireceğime emin olun. Lenovo bir hayal kırıklığı. Müşteri ilgi ve odak olmayan bir şirketsiniz ve benimle konuşan siz umrunuzda olmadığını ve sadece benim bir Case olduğumu ve hiçbir şekilde takmadığınızı çok güzel belirtiniz. Sizin yardımınızda sizin olmayan yaklaşımınızda batsın.

Müşteri Hizmetleri Deneyimi: Ses Sorunu Ve Saygısız İletişim

Ceylin
04 Mart 20:17
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
03 Ekim 2024 14:20
Lenovo'dan Süregelen Bağlantı Problemi ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
20 Aralık 2023 13:05