Lenovo Legion GO Cihazımın Gizemli Ölümü Ve Servis Belirsizliği

Ömer
15 Aralık 2024 16:00

Satın aldığım ve çalışan Lenovo Legion GO cihazımı işlerimin yoğunluğundan kenara koyup 1-2 ay kullanmadım. Sonrasında cihazın hiçbir tepki vermediğini fark ettim, gece boyu şarj ve diğer şeyleri denediğim halde cihaz tam anlamıyla ölmüş gibi. Lenovo yetkili servisine gönderdim ve 1 hafta bile sürmeden geri göndermişler cihazımı, gönderdikleri kağıdın üstünde okunabilen ve bilgi verici tek bilgi "iade". Ve cihaz hala ölü. Ürüne ne işlem yapıldı? Herhangi bir işlem yapıldı mı? Sanki bedava cihaz dağıtan bir kurumdan ürün almışım da beni başlarından salıyorlarmış ve hiçbir hizmet vermek istemiyorlarmış gibi.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo Loq 83DV00G3TR Oyun Bilgisayarı Bozuk Çıktı Servis Problemi

Uğur
17 Eylül 2024 07:19

Necati
10 Şubat 2025 09:39
yanlis-baslatilan-garanti-suresi-ve-iade-sorunu-2.pdf
yanlis-baslatilan-garanti-suresi-ve-iade-sorunu-1.pdf
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Legion GO'da Kronik Ekran Yanığı Sorunu Ve Garanti Kapsamında Ücret Talebi

Yasin
28 Eylül 2025 17:58