Lenovo Laptopta Bitmeyen Sorunlar Ve Yetersiz Destek

Melisa
30 Kasım 2024 01:39

4 Kasım da Hepsiburada da D****** bilişim satıcısından Lenovo marka laptop sipariş verdim. Ayın 7 de laptop teslim edildi, yanı sıra birkaç şey daha sipariş vermiştim ve topluca tüm kartonları çöpe attık. Lakin sabah laptopu açtığımızda ekran kapanacak gibi oluyordu. Aç kapat tekrar sorun devam etti. Satıcıya ulaştım ve Lenovo marka laptopu geri gönderdim. Değişim istedim lakin kutusunu bahane edip cihazı bana geri gönderdiler (sözde yazılımsal sorunu varmış hall etmişler) cihazı açtığımda tekrar sorunu devam ediyordu. Tekrar yazdım. Satıcıya Hepsiburada aracılığıyla bizimle ilgisi yok Lenovo yla görüş dediler. Lenovo yu aradım kuryeyle BDH bilişime gitti sonra onarımın tamamlanması için gereken parçalar sipariş edilmiştir diye mesaj gönderdiler, 1 haftaya yakın cihaz orada kaldı. 25 kurye cihazı getirdi. Sözde sorun bitmişti, cihazı açtık aynı sorun devam ediyordu ve ekstra çok ses çıkarıp ısınmaya başladı. Tekrar Lenovo yu aradım çözüm yok bu sefer kendim bizzat Metrocity deki BDH bilişime görürdüm iade etmek istediğimi söyledim, cihazı bırakmam gerektiğini söylediler. Bıraktım eve geldim sabahına onarım için benden 2942 TL para istediklerini söylediler, ben hiç kullanmadığımı söyledim neyin onarımı şok geçirdim resmen bu seferde bana satıcının RAM i yükselttiğini bu sebepten bu sorunlar olduğu söylenildi, D****** bilişime yazdığımda Lenovo yla görüşeceğini yazdı problem hâlâ devam ediyor. 23 gün oldu. Şikayetçiyim

Özdeş
12 Haziran 2025 13:47
Lenovo Laptopta Süregelen Ekran Sorunu Ve 6 Aylık Mağduriyet
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Ideapad Arızası 1 Aydır Çözülmedi, Değişim Taleplerim Karşılanmıyor!

Volkan
28 Mayıs 2025 11:14
Lenovo Ideapad Arızası 1 Aydır Çözülmedi, Değişim Taleplerim Karşılanmıyor!
Recai sonuçtan hiç memnun değil

Recai
25 Aralık 2024 20:11
Lenovo Ve Hepsiburada İle Yaşanan Sorunlu Alışveriş Deneyimi
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 15:49
Lenovo Bilgisayar Lenovo Ideapad Gaming 3 Değişim Yapılan LCD Ekran Bozuk
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
03 Ocak 2025 23:59