Lenovo Ideapad Flex5 İle Hayal Kırıklığı

İstemihan
06 Aralık 2024 19:54

Lenovo Ideapad Flex5 cihazımı alalı henüz 2 ay oldu. Daha ilk haftasında donma, mouse'un hareket etmesine rağmen basmaması, bir anda fanın hızla çalışması, kendi kendine kapanıp açılması gibi sorunlarla karşılaştım. Ürün ile yalnızca ofis programları ya da tarayıcı çalıştırıyorum, buna rağmen bu sorunlarla karşılaşıyorum. Üründen hiç memnun değilim. 20 yıldır bilgisayar kullanıyorum, ilk bilgisayarımdan bile daha kötü olduğunu söyleyebilirim.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo Ideapad Flex 5 Aniden Donma Ve Kendi Kendine Kapanma Sorunu

Engin
08 Nisan 2024 10:18
Beyza sonuçtan çok memnun

Beyza
22 Temmuz 2024 12:10
"Şikayet kaydı oluşturduktan yaklaşık yarım saat sonra telefonla tarafıma ulaşıldı ve sorun çözülene dek her gün geri bildirim ve düzeltme işlemleri gerçekleştirildi. Markanın ilgi ve müşteri hizmet anlayışı oldukça hızlı ve yetkindi. Teşekkürler..."

Zehra
10 Ağustos 2024 15:45
Furkan sonuçtan çok memnun

Furkan
09 Şubat 2024 23:41
"Thanks"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Ideapad 1 Fan Ve Isınma Sorunu Sonrası Yaşanan Hayal Kırıklığı!

26 Temmuz 2025 11:01
Lenovo Kategorileri