Burak sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 18:34

Yaklaşık 10 senedir Lenovo marka dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve artık eskidiği için Lenovo Loq 15APH8 modelini aldım. Daha 2 ay bile olmamışken kasası soyulmaya başladı. Benzer şikayetleri sitede de gördüm. Sanırım fabrikasyon bir problem bu. İyi bir marka olduğuna güvenerek tekrar tercih etmiştim ama bu ürün beklediğim gibi çıkmadı.

01 Temmuz 2024 12:00 (Şikayetten 17 saat sonra)
01 Temmuz 2024 12:06

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

04 Temmuz 2024 10:03

04 Temmuz 2024 14:33

05 Temmuz 2024 10:13

Kullanıcı hatası denildi. Ürünün kalitesizliği yetmezmiş gibi bir de onarım için ücret talep edildi. Haklı olduğumu biliyorum bu yüzden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bundan sonra Lenovo marka ürünleri çevreme tavsiye etmemekle beraber en son tercihim bile olmayacak.

Yorumlar (5)

Serdal

Bu da beni kinin boyası soyulan yerleri

Serdal

Benimkinin mouse Pad i kısmının boyası soyuldu artı olarak ta ekranın kenarları boyayı arttırdı

Halil

Aynen öyle bir daha Şikayetvar'a uğramadan mal almam.

Halil

Tam olarak aynı problemi bende yaşadım 3-4 ay içerisin laptop kasasının sol bilek yaslanan kısmı siyahladı tabi çoğu kullanıcı şu anda ek klavye kullandığı için bu problem göz ardı ediliyor ve müşteri hizmetleri yıllardır yaptığı gibi kullanıcı hatası safsatasını devam ettiriyor. Bu marka laptoplar fabrikasyon olarak boya sorunu var ama bunu anlayacak bir Lenovo yetkilisi bulamadım merkezi yönetimle de asla mail dahil iletişime geçirmiyorlar Lenovo markası gözümden fena düştü.

Burak

Sadece kasası kötü olsa yine iyi aldığımdan beri 3 kere servise gitti. Ekran 1 kez, batarya 1 kez ana kart ve üzerindeki parçalar 2 kez değiştirildi. Bilgisayarda bu kadar sorun olmasına rağmen kasası değiştirilmedi 😃 Kasayida değiştirseler 0 bilgisayar olacak.

Hayati sonuçtan hiç memnun değil

Hayati
27 Kasım 2024 02:01
Lenovo Bilgisayarımda Teknik Sorunlar Ve Güvensiz Servis
Lenovo Bilgisayarımda Teknik Sorunlar Ve Güvensiz Servis
lenovo-bilgisayarimda-teknik-sorunlar-ve-guvensiz-servis-1.pdf
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Ücret Talebi Ve Cihazın İade Edilmemesi Mağduriyet Yaratıyor

Ayşegül
04 Temmuz 2025 17:28
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
06 Temmuz 2025 12:22