Seckin sonuçtan memnun

Kymco krv 200 İle Yaşadığım Kronik Sorunlar Ve Servis Mağduriyeti

11 Ağustos 2024 16:51
Seckin'in Teşekkür Mesajı
“Tesek”

2023 model, 3 bin km'de Kymco krv 200 motorumla Adana'dan Antalya'ya dönerken krank sesi gelmeye başladı. 3 bin km'de Çin malı motor bile krank arızası yapmaz. Neyse, motoru servise bıraktım. Antalya'da 1 aydır parça bekliyordum, nihayet parçam geldi.

Sevindim ama gönderilen krank uyumsuzmuş ve ellerinde yokmuş. Şaka gibi bir durum. Şimdi kaç ay daha bekleyeceğim kim bilir. Bir de serviste dururken motorumun grenajını kırmışlar. Servis sağ olsun karşılayacağını söyledi.

Mağdurum, 1.5 aydır neredeyse çalışamıyorum. Kymco beni çok üzdü. Kronik sorunlu motor üretmişler. Kymco Türkiye yetkililerinin yardımcı olmasını istiyorum.

profile profile profile
11 Ağustos 2024 16:59 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Dilerseniz, bizlere ulaşabilirsiniz. Kymco Müşteri Hizmetleri

12 Ağustos 2024 09:19

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Kymco Müşteri Hizmetleri

12 Ağustos 2024 15:22

Tesek

Osman
Osman

Büyük olasılıkla. Krank

Enes
Enes
Şikayeti Çözüldü

Hocam benim motor 8 bin km oldu. Titreşim ve vuruntu ilk zamanlardan beri var. Birkaç defa servise götürdüm motorun karakteristiği böyle gibi söylemler sarf ettiler. Sonrasında ses farklı bir hal aldı. Sizin seste böyle miydi acaba?

Serkan
Serkan

Sonuç ne oldu çünkü bu motoru çok hayal ettim çok almak istiyordum sonucu merak ediyorum lütfen sonucu burada paylaşım ya da YouTube'da

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kymco DTX 350'de Garanti Ve Servis Mağduriyeti: İletişimsizlik Ve İlgisizlik Zinciri

Fatih
19 Haziran 2025 15:25
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Motosikletin Garanti Sorunları

Yüksel