Serhat
19 Mayıs 2024 11:21

2023 model, 4500 km'de olan Kymco Downtown 250i motorumun gösterge ekranı su aldı, buharlaştı ve içine toz ile toprak girdi. Buharın geçmesine rağmen cam kirli kaldı ve gösterge görüşünü engelliyor. Garantisi devam eden motorumun bu problemli parçası için periyodik bakımda Doğan Trend Otomobilite Basın Ekspres şubesine başvurdum. Distribütör, Tayvanlı üretici ile görüşme halinde olduklarını ve gerekirse bir geri çağırma işlemi yaparak tüm motorlara müdahale edileceğini belirtti. Ancak bu süreç, ucu belirsiz olduğu için mağduriyet yaşamama neden oluyor. Ben Tayvanlı üreticiyi tanımıyorum, motoru Doğan Trend'den aldım ve parayı onlara ödedim. Benim göstergemi yenisi ile değiştirsinler, arızalı olanı alsınlar, isterlerse tamir etsinler, isterlerse Tayvan'a ya da Japonya'ya göndersinler, bu beni ilgilendirmez. Para verdim ve garantili bir ürün aldım. Şimdi gösterge panelim buğulu ve okunaksız bir şekilde kullanmak zorunda kalmamak için mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

10 Haziran 2024 10:34

Kymco pişmanlıktır. 5000 km'de motorum bakımları tam daha yeni almışken yağmura yakalandım hararet ışığı yanıp sönmeye başladı. Gösterge paneli su alıyor buhar yapıyor. Noodoe ekran var diyorlar Apple ile çalışmıyor. Ön frende yüksek hızda titreme var motor kafa sallıyor diyorum servis "bize göre bir şey yok" deyip işin içinden sıyrılıyor. Motoru yıkadım en son fren lambaları gitti. Yani trafikte seyir esnasında hayati tehlikeye yaratacak bir durum. Buraya yazıyorum ki hayırlara geçsin.trafikte başıma bir şey gelirse üründen kaynaklı bir sorun olduğu kayıtlı kalsın delil olarak. Firmanın cevaplarını da mümkünse bu platformdan yazılı olarak istiyorum. Kymco almak benim için pişmanlıktır. Paramı kurtarabilsem satar daha da kapıma koymam

19 Mayıs 2024 23:11 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Kymco Müşteri Hizmetleri

30 Mayıs 2024 09:39

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Kymco Müşteri Hizmetleri

Sadık
Sadık

Aynı sorun bende de mevcut Belli ki kronik bir sorun. Ama bir çok şeyden kaynaklanabilir diyor servis. Kronik olan bir şeyde sebep aranmamalı ve arkasında durulmalı

KYMCO Gösterge Paneli Sorunu: Garantili Motorumun Mağduriyeti

Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Tekrarlayan Arızalar Ve Garanti Sorunu

Erdinç