K.maraş sonuçtan hiç memnun değil

Kwai Platformunda Haksızca Ban Yedim!

22 Eylül 2024 12:56

Herhangi bir dini video paylaşımı olunca kaldırılıp hesaba ban veriyorlar ve ben de aynı şekilde. Bu yaptığınız doğru bir şey değil, özellikle Müslümana özel dini videoların bu şekilde kaldırılıp ban verilmesi. Id: 4*** ve bütün Kwai ortamında gözler size çevrildi. Bu banı veren her kim ise Kwai'yi birbirine kattı. Ben aile lideriyim. Anadolu Lisesi'nin resmi hesabı olarak bu durumu hemen düzeltmezseniz tüm Kwai dağılacak ve başka platformda yer alacaklar. Şu an ve birçok aile olarak buradan çıkacaklar.

22 Eylül 2024 13:08 (Şikayetten 12 dakika sonra)
22 Eylül 2024 13:49

Kusura bakmayın hiçbir cevap yazma hakkı verilmiyor orada defalarca denendi bu yapılan şeyin doğru olduğunu bulmuyoruz o kadar video var ki ban verilmesi gereken ama ne yazık ki yaptığınız şeyin sadece islama karşı olduğu nu gözlemler içinde bıraktınız size karşı ben resmi bir aile sahibiyim tüm kwai kullanıcılar yaptığınız bu durum dan hoşnut değil isterseniz bütün aileleri sayabilirim

22 Eylül 2024 13:51

Bu video neden yasaklanır ban verilir neyi teşkil ediyor açıklama istiyorum

22 Eylül 2024 14:57

Sorununuzu daha iyi çözmenize yardımcı olmak için lütfen sorunlarınızın detaylı açıklamalarını hesap ID'le birlikte bize iletebilirsiniz.

23 Eylül 2024 08:59

Turgay
28 Aralık 2024 16:47
Kwai Hesabım Haksız Yere Kapatıldı
Hak sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Hesap Engeli Ve Bonus İadesi Talebi

Hak
03 Nisan 2025 18:28

Yanlışlıkla Paylaşılan Video Nedeniyle Hesabım Engellendi

Naz
06 Temmuz 2025 14:09

Defne
12 Ağustos 2023 18:13
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
27 Temmuz 2023 22:27