Kutlu Kardeşler Otomotiv Kutlu Kardeşler Bayi Tarafından Mağduriyet Yaşayan

29 Kasım 2023 20:27

29.11.2023 tarihinde 2022 model 2008 GT aracım için Kutlu Kardeşler bayisinden 15.000 km bakımı için randevu aldım. Karşılaştığım sorunları sizinle paylaşmak istiyorum. 1. Gittiğimde kimsenin karşılamadığı, 2. Çay teklifinin yapılmadığı, 3. Aracımın bakımı hakkında yeterli bilgilendirme alamadığım, sadece kendi çabalarımla bilgi edinmeye çalıştığım, 4. Aracımı teslim aldıktan sonra Isparta iline dönerken, güneşin cama vurmasıyla ön camda yıkamadan dolayı çizikler olduğunu fark ettim. Bayiyi aradığımda geri dönmemi ve tekrar bayiye gelmemi istediler. Bayiye gittiğimde, araçtaki çizikleri fark ettiler ve gidermeye çalıştılar ancak başarılı olamayınca, servis müdürü ve diğer müdürler aracın başında bu çiziklerin önceden olduğunu ve buradan kaynaklanmadığını iddia ederek sorumluluğu üstlenmediler. 5. Servis müdürü, ön camın kaskodan değiştirileceğini belirtti. Servis müdürü ile görüşmek istedim ancak bu talebim yerine getirilmedi ve aracım çiziklerle servisten ayrılmak zorunda kaldım. 6. Yaşadığım sorunları ve mağduriyetimi anlatıyorum. Ödediğim paraya rağmen sorunlarım çözülmedi ve aracım çiziklerle teslim edildi. Yaşananlardan dolayı memnuniyetsizliğimi belirtmek istiyorum. Bu deneyimimden dolayı servisle ilgili olumsuz görüşlerimi ifade ediyorum.

Cam Filmi Garantisinde Yaşanan Sorun Ve Servis İlgisizliği

02 Haziran 2025 16:53
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 12:50
Mar Grup Servis Sorunu Ve Haddini Bilmeyen Personeller Sorunu
Mar Grup Servis Sorunu Ve Haddini Bilmeyen Personeller Sorunu
Oğuzhan sonuçtan memnun

30 Mart 2025 15:38
"Konuyla ilgili hızlı geri dönüş Pınar hanımın tutumu bizim düşüncelerimizi değiştirdi. Teşekkür ederiz."
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Surtaş Otomotiv Aracıma Hasar Verip Sorumluluktan Kaçmıştır

07 Ağustos 2024 10:21