04 Kasım 2024 23:58

Kütahya Seramik kalitesizliği ve müşteri hizmetlerinin ilgisizliği. Banyo taşı için 10ay önce Kütahya seramikten almış olduğum ürünler 10ay gibi kısa bir zamanda üzeri beyaz beyaz çıkmayan lekeler oluşmaya başladı. Önce satan kişi ile görüştüm banyoyu yıkarken çok fazla deterjan kullanmış olabilirsiniz dediler. (Ürün siyah olduğu için asla çamaşır suyu kullanmadığım halde) Sonuçta banyo yıkamadan kullanacak halimiz yok. Neyi ne kadar kullanacağımızı az çok öğrendik. Bu yaşa kadar. Neyse bir ürün önerdiler satın alın kullanın dediler. Ben ürünü almadan önce firmaya mail ve fotoları attım. Telefonla geri dönüş yapan A**** bey ile görüştüm. Oda bana herhangi bir ürün alma Porçöz ya da kireç çözücü o lekeyi çıkarır kesin onunla yıkayın dedi. Tas siyah kullansam daha kötü olmaz mı dedim sorun olmaz kullanın. Leke çıkacak dedi. Sonuç olarak leke çıkmadı. Kaç kez aramama rağmen A**** bey telefona cevap vermedi ve sonuç olarak ulaşamadım. En son toplantıdayım dönüş yapacağım mesajı attı ve hala dönmedi. Sonuç olarak Kütahya Seramik sadece ürünü satarken var sonrasında karşınızda bir muhatap bulamıyor ve yaşadığınız sorunla öylece kalıyorsunuz. Paranızla rezil olmak ancak böyle bir şey. Önermiyorum Kütahya Seramik pişmanlıktır

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

27 Ocak 2025 00:28
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Kütahya Seramik Yanlış Ürün Ve Kalitesiz Hizmet

01 Kasım 2024 00:17
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Kütahya Seramik Markasının Sorumsuzluğu Ve Pişmanlığım

25 Temmuz 2024 15:19