Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kuşadası Tours Para İadesi İstiyorum

15 Ekim 2024 14:03

Kuşadası Tours'dan 3 Ekim 10 Ekim arası tur satın aldım. Bana hiçbir şekilde sözleşme imzalatılmadı. 11 eylülde beni yönlendirdikleri bayan e** hanım ile vize evraklarımı konsolosluğa verdik. Şöyle bir muhabbetimizde oldu bireysel başvuru yapanlar ile ilgili onlar red alıyorlar ama siz acente ile başvuru yaptığınız için daha kolay vize alacaksınız dendi. Bekleme sürecine geçtik başvuru gününden itibaren takip numarasını istedim benimle paylaşmadı. Son güne kadar vizem çıktımı soruma cevap olarak ofise geçeceğim birazdan size haber veririm dendi 2 Ekim akşam üstü bana vize red yediniz bilgisini verdiler. Tüm evraklarımı eksiz verdiğim halde güvenilir bulunmadığından red yediniz dendi. Bende otelleri rezervasyon mu yaptırdınız ondan mı red yedim dedim. Biz tüm müşterilerimize öyle yapıyoruz iptal edilebilir rezervasyon yaptırıyoruz diye bilgi verildiler. Bende tüm ödediğim paramı 1,150€ geri talep ettim ve o akşam Sunexpress Havayolları müşteri hizmetleri ile görüştüğümde uçak bileti paramın %70 geri iade edileceğinin bilgisini verdiler. Bu bilgi Kuşadası tours i** hanım'la paylaştım uçak biletimin parası %70 iade tutarımı bana vermedikleri gibi otelleri rezervasyon ücretlerimi de geri iade etmeyeceklerini söylediler ama bana toplamda 362€ iade ettiler. Diğer birkaç müşterilerine yakın tarih vize çıkmayabilir diye uyarmışlar ve paralarını geri iade etmişler ama bana hiçbir şekilde bilgi verilmedi maddi manevi mağdur edildim. Bana 362€ para için imzalatılan evrak başkası adına düzenlenmiş o kişinin adı karalanarak benim adımı üste yazılarak evrak hazırlamışlar. Vize işlem ücreti ve 362€ para harici geri kalan paramın en kısa zamanda tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

Kuşadası
Kuşadası

Merhaba Onur Hanım, Biz konsolosluğa tüm evrakları eksiksiz ve tam olarak ilettik. Red almanız sizin kişisel verileriniz ile ilgilidir., Tüketici Mahkemesi'ne de başvurdunuz ve orada da, Tüketici Heyeti sunulan evraklar karşılığında acentamızın haklı olduğu kararına varmıştır.

Tuğba sonuçtan memnun değil

Vize Reddi Sonrası Tur Ücretinin İade Edilmemesi Ve Alternatif Sunulmaması

21 Haziran 2025 20:14
Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 16:17

Kuşadası Tours Bir Daha Asla