Kurtalan Ekspres Engelli Vatandaşın Otogarda Yaşadığı Mağduriyet

23 Ocak 2024 13:12

İki valizimi memleketim olan B*****'a göndermek için otogara gittim ve S**** K******* otobüs firmasının yazıhanesine uğradım. Orada yaklaşık 25 yaşlarında bir genç tarafından karşılandım. Valizlerimi göndermek istediğimi söyledim ve o da ertesi gün ilk araçla göndereceğini ifade etti. Bana bir etiket vererek bilgilerimi yazmamı ve valizlere yapıştırmamı istedi. Fiyat olarak 600 TL dedi, ancak biraz pazarlık yaparak 500 TL ödemeyi kabul ettik. Daha sonra uçakla seyahat edebilmek için havalimanına doğru yola çıktım. Ancak havalimanında kalp rahatsızlığı geçirerek yoğun bakıma alındım. Annem valizleri almak için otogara gittiğinde valizlerin gelmediğini öğrendi. Ben hastalığım sebebiyle ilgilenemediğim için ertesi gün eniştem otogara gitti. S**** K******* yazıhanesinde valizlerimin üzerindeki etiketlerin söküldüğünü ve valizlerin öylece durduğunu gördü. Oradaki bir yetkiliye durumu sorduğunda, firmanın valizleri kabul etmediğini öğrendi. Eniştem, benim para ödeyemediğim için valizlerin gönderilmediğini düşünerek tekrar para verdi ve valizler bir gün sonra gönderildi. Çantalardan biri teslim edildi ancak diğeri kayboldu ve bir süre sonra bulundu. Bu durumu öğrendikten sonra tekrar firmaya gidip aynı kişiyi gördüm ve polis çağırdım. Kişinin sarhoş olduğunu ve birçok suçtan dosyası olduğunu öğrendim. Polisler aramızı uzlaştırdı ve adamın parayı ertesi gün ödeyeceğini söylemesine rağmen ödeme yapılmadı. Hastanede yatarken ödeme yapılmadığını öğrenince adamın yanına gittim. IBAN numaramı verdim ancak ödeme yapılmadı. Firmanın insan kaynaklarına ulaştığımda, adamın firmanın çalışanı olmadığını ve sadece ayakçı olduğunu söylediler. Ben yüzde yüz engelli bir vatandaş olarak mağdur edildim ve param da geri iade edilmedi.

30 Ağustos 2024 15:12
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kazadan Sonra Sorumluluktan Kaçan Otobüs Firması Ve İlgisiz Yetkililer

17 Temmuz 2025 15:50
Kader sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2025 17:05

29 Mart 2025 23:03
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Bagaj Gönderiminde Yüksek Ücret Ve İletişim Sorunları

05 Eylül 2025 09:52