Kültür Eğitim Kurumları Bursa FSM Şubesi Tuvaletlerinde Hijyen Krizi

Samet
26 Aralık 2024 15:066.127

Kültür Bursa FSM Şubesi kurs merkezindeki tuvalet temizliği ve hijyen eksiklikleri hakkında şikayetimi iletmek istiyorum. Tuvaletlerde hijyen standartlarının yeterince sağlanmadığını üzülerek gözlemlemiş bulunuyorum. Özellikle:
1. Peçete Eksikliği: Tuvaletlerde sıklıkla tuvalet kağıdı ve kağıt havlu bulunmamaktadır. Bu durum, hem hijyen hem de kullanım kolaylığı açısından büyük bir sorun teşkil etmektedir.
2. Yetersiz Temizlik: Tuvaletler düzenli olarak temizlenmemekte ve kötü bir koku, kirli zeminler ve lavabolar gibi olumsuz durumlarla karşılaşılmaktadır. Bu ihmaller, kullanıcıların sağlık ve hijyenini doğrudan tehlikeye atmaktadır.

Kültür Bursa FSM Şubesi gibi bir eğitim kurumunda, öğrenci ve kursiyerlerin sağlığına ve temizliğe daha fazla önem verilmesi beklenmektedir. Bu kapsamda:
• Tuvaletlerin günlük olarak temizlenmesini,
• Tuvalet kağıdı, sabun ve kağıt havlu gibi temel ihtiyaçların düzenli olarak temin edilmesini,
• Tuvaletlerin hijyen standartlarına uygun şekilde düzenli aralıklarla denetlenmesini talep ediyorum.

Bu sorunların çözülmesi, kursiyerlerin memnuniyeti ve kurumunuza duyulan güven açısından büyük önem taşımaktadır. Gereken adımların en kısa sürede atılmasını rica ederim.

1 Destek
31 Aralık 2024 13:25 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın velimiz; şikayetiniz Kurumsal İletişim Departmanımıza iletilmiştir. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapıldı. Şikayetiniz ile ilgili temizlik personelleriyle konuşuldu. Gerekli uyarıları yapıldı. Bundan sonra şikayet edilen durumlar yaşanmayacak. Geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Kültür Eğitim Kurumları

Kavram Kurs'ta Etüt Sistemi Ve Motivasyon Sorunları

Anonim
26 Mart 2025 15:4611.196

Bursa Fomara Kavram Kurs gerçekten sorunlu bir yer. Paranızı boşa harcamış olursunuz. Bizzat kendim dershanenin sistemin...

1 Destek

Bahçeşehir Koleji'nde Tuvalet İhtiyaçları Giderilmiyor

Muharrem
6 Mart 2025 00:342.889

Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Lise kampüsünde olan çocuklarımızın erkekler tuvaletlerinde uzun zamandır peçete olmadığını...

Sınav Koleji Anaokulunda Tuvalet Hijyeni Ve Psikolojik Etkiler Nedeniyle Mağduriyet, Kayıt İptalinde Haksız Ücret Talebi

Vildan
16 Eylül 2025 12:085.747

Kızımı 2025 yılında Bursa Kestel Doğu Kampüs Sınav Koleji anaokuluna gönderdik. Anaokulunda yaşadığımız dönemde, tuvalet...