Resul sonuçtan hiç memnun değil

Kron Bisiklet Yedek Parça Sorunu Ve İletişim Eksikliği

28 Ekim 2024 19:07

2021 yılında almış olduğum Kron Marka Tx75 model şehir bisikletim var. Bisikletimin ayna kol muhafaza plastik kapağı kırıldı. Bunun üzerine yaşadığım ildeki yetkili Kron servisine giderek yedek parça talebinde bulundum ancak aldığım cevap, bu parçanın ellerinde bulunmadığı, fabrikanın da bu parçadan üretmediği oldu. Bunun üzerine 24 Mayıs 2024 tarihinde "i***@kronbisiklet.com.tr" adresine sorunumu, faturamı ve yedek parça talebimi mail olarak yazdım. Üzerinden o kadar zaman geçmesine rağmen geri dönüş olmadı. Geçtiğimiz günlerde Kron Bisiklet'in Instagram sayfasına DM yoluyla sorunumu yazdım ancak yine cevap verilmedi. Firmaya ulaşılamıyor, karşımda bir muhatap bulamıyorum. Böyle basit plastik parçanın bulunmaması ayrı bir saçmalık. Tüketiciyi koruma kanununa göre bir ürünün 10 yıl boyunca yedek parçasını bulundurmak zorunlu değil mi?
Ayrıca geçtiğimiz günlerde arka kuyruk yansıtıcım kırıldı. Yenisini almak için servisin yolunu tuttuğumda, servis bu parçanın da temin edilemediği yanıtını verdi. O yok, bu yok. Bu aletin hangi parçası temin edilebiliyor?

Bir daha bu markayı tercih edeceğimi sanmam. Satış sonrası destek sıfır.

Kron Bisiklet Kron Yetkili Servis Mağduriyeti

04 Temmuz 2024 21:30
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Kron Bisiklet'i Kullandığım Kısa Süre İçinde Arka Vites Dişlisinde Sorun Çıktı

31 Temmuz 2025 18:45

06 Eylül 2023 21:52
kron-bisiklet-pismanliktir-lutfen-daha-profesyonel-firmalari-secin-1.pdf
Burak sonuçtan memnun değil

Ümit Bisiklet Yerli Bisiklet Markasının Yedek Parça Sorunu

22 Kasım 2023 10:49
Efe sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 16:53