Korusu Terbiyesizliği Ve Bilgi Yetersizliği Bandırma Bayii

19 Ağustos 2023 13:06

Dün Korusu'yu arayıp cam damacana hakkında fiyat bilgisi almak istedim. Aldığım ilk cevap "pahalı" oldu. Sonrasında su ve damacananın 355 TL olduğu söylendi. Bugün arayıp sipariş vermek istediğimi söyledim. Bana tekrar saygısızca pahalı diye cevap verildi, senli benli konuşarak. Ardından pompa ile 415 TL olduğu söylendi, istediğimi söyledim ve kapıma geldi. Kapıma geldiğinde cam damacanayı koruyan plastik çerçeveyi geri alacaklarını söylediler neden diye sorduğumda ayrıca 115 TL fiyatı olduğu söylendi. Kardeşim siz benimle dalga mı geçiyorsunuz? Neden telefonda bilgilendirmiyorsunuz? Damacana bu fiyat, su bu fiyat pompa bu fiyat plastiğe ayrı para alıyoruz o da bu kadar diye. Evimde küçük çocuk var o cam kırılırsa ne olacak şimdi? Bana habire ayrı bir fiyat çıkarılıyor, düzgün bilgilendirilsem zaten ona göre söyleyeceğim. Ayrıca gelen damacanadaki yazılar silinmiş, çok eski belli ki. Kimse kusura bakmasın ben şu içmek için oraya 400-500 TL para veriyorsam doğru düzgün temiz damacana getirilecek. Telefondaki kadının bilgi yetersizliği, saçma aşağılayıcı konuşmasından aşırı rahatsız oldum. Beni tanımıyorsun bana sen diye hitap edemezsin, alamayacağım şeyin fiyatını zaten sormam, bana pahalı diye küçümseyici bir cevap da veremezsin. Biraz dikkat edelim, kimse kimin ne olduğunu, ne mesleği yaptığını ve kim olduğunu bilmiyor. Teşekkürler. Bir dahakine temiz, verdiğim parayı hak eden bir damacana yollar ve doğru düzgün bilgilendirilsem iyi olur

profile profile

Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
22 Temmuz 2025 16:16
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 03:42
getir-ve-korusudan-surekli-yaniltici-urun-teslimati-1.jpg