14 Ekim 2023 12:431.888

Korkmaz markasından Perla model aldığım tencerenin kapağı bulaşık makinesinde tuzlu buz olmuş. Makineden gelen seslerden dolayı makineye açtığımızda kapağın darmadağın olduğunu gördük. Üstelik yeni evli iki kişiyiz makine aşırı dolu bile değildi. Aynı zamanda erken fark etmeseydik makinemize zarar verebilirdi ki belki de verdi. Ürünü alalı 1 yıl kullanmaya başlayalı 6 ay bile olmadı nasıl böyle tuzla buz oldu anlamış değilim. Konuyla ilgili yardımlarınızı talep ediyorum.

16 Ekim 2023 08:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

16 Ekim 2023 14:14

Kısa sürede iletişime geçtikleri ve mağduriyetimizi giderdiklerini için teşekkürler 🙏🏻

Korkmaz Mutfak Eşyaları Dayanıksız Tencere Kapağı

Damla
5 Eylül 2024 23:572.560

Çeyizime çok güvenerek ve araştırarak aldığım Korkmaz Perla Çelik Tencere S...

Korkmaz Mutfak Eşyaları Dayanıksız Tencere Kapağı

Korkmaz Mutfak Eşyaları Perla Tencere Kapağı Sorunu: Mağduriyetin Giderilmesini Bekliyorum

Memnune
11 Şubat 2025 21:471.266

"Sorunum çözüldü teşekkürler"

Korkmaz Perla Tencere Kapağı Bulaşık Makinesinde Patladı

Sevde
18 Eylül 2023 21:192.480

"Teşekkürler"

Korkmaz Perla Tencere Kapağı Bulaşık Makinesinde Patladı

Korkmaz Mutfak Eşyaları Tencere Takımı Ve Blender: Hayal Kırıklığı Ve Güven Sorunu!

İleyda
6 Mart 2025 12:061.107

Evlilik nedeniyle Korkmaz marka tencere takımı aldım. Çeyizimi dizerken makineye attığım takımın pilav tenceresinin kapa...

2 Mayıs 2024 08:203.522

"Korkmaz markasından müşteri temsilcisi hemen tarafıma dönüş sağladı ve kırılan tencerenin kapağını tarafıma kargoladı. İlginize çok teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Korkmaz Düdüklüden Neden Bu Kadar Ses Çıkıyor?

KorkmazDüdüklüden Neden Bu Kadar Ses Çıkıyor?

Emel

Candan
Korkmaz Tenceresi Felaketi

Korkmaz TenceresiFelaketi

Meltem
Korkmaz Düdüklü Tencere Arızalı Kapak Basıncı Tutamıyor!

Korkmaz DüdüklüTencere Arızalı Kapak Basıncı Tutamıyor!

Nasih
Korkmaz Flora Tencere Sıkıntısı!

Korkmaz FloraTencere Sıkıntısı!

Büşra