Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Mia Blender Seti!

05 Mayıs 2023 20:35

Korkmaz Mia blender seti kadar hayatımda kullanışsız bir set görmedim. İnanılmaz sesli çalışıyor, başlıkları tak çıkar yapıldığı için dişlerini bozuyor. Ve şu anda çırpıcı başlığını maalesef çıkartamıyorum kaldı öyle kullanamıyorum da hiçbir şekilde. 15-20 saniyeden sonra ısınıyor ve yanık gibi konu geliyor... Asla önermediğim bir set gerçekten asla... 1.5 yılda toplam 5 - 6 kez kullandım sadece bu kadar kötü olması üzdü...

08 Mayıs 2023 10:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

Berat sonuçtan hiç memnun değil

Korkmaz Blender Seti Çok Sesli Ve Titreşimli!

25 Kasım 2025 14:28
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Blender Setinin Plastik Aksamı Normal Kullanımda Bozuldu Garanti Kapsamına Alınmadı

23 Ağustos 2025 21:30
Gözde sonuçtan memnun