Mustafa sonucu yetersiz buldu

Korkmaz Mağazasından Alınan Çatal Bıçak Setinde Çizik Ve İletişim Sorunları

17 Ekim 2024 01:56

Ankara Ankamall Korkmaz mağazadan temmuz ayında sakura 84 parça çatal kaşık bıçak takımı aldık. Ürünü kargo ile Konya'daki adresimize gönderdiler. Bıçaklar çizik geldi. Daha sonra garantiye gönderdik. Sorun yok deyip daha çok çizip gönderdiler. Daha sonra müşteri hizmetleri ile defalarca görüştük ve D**** hanım yardımcı olacağını söyledi. Tarif ettiği şekilde bıçakları gönderdik. 20 gün sonra değişim yapıldı. Bilgisi verildi fakat aynı bıçaklar daha çok çizik şekilde geri gönderildi. Neden böyle olduğunu sorduğumuzda depoda karışıklık olmuş özür dileriz yanıtını aldık. Tekrar istediği şekilde kargo yaptık gönderdik. Daha sonra ellerinde değişim için bıçak olmadığını ve komplo seti göndermemiz ve bize Ankamall mağazadan yeni set siparişi verileceği söylendi. Biz setin geri kalan parçalarını da gönderdik. Sonra Ankamall mağaza bize ellerinde set olmadığını söyledi. Müşteri hizmetleri ellerinde set olmadığını söyledi. Konya'daki bir mağazadan ürün beğenin biz merkezden gönderelim dediler. Mail yoluyla mesaj atalı 5 gün oldu. 2 kez telefon ile aradım. Ne cevap veren var ne başka bir şey diyen. Elimizdeki setten olduk. Umursayan da yok. Önceden maillere 2 saat içinde cevap veren D**** hanım 5 gündür cevap yazmıyor. Bana acil dönüş yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

17 Ekim 2024 02:07

Ankamall mağaza geri dönüş sağlandığında mağazadan ödediğimiz tutar kadar alışveriş yapabileceğini söyledi. Biz Konya'da olduğumuzu söyleyince onlar bizi tekrar müşteri hizmetlerine yönlendirdi ve müşteri hizmetleri bize Konya'daki bir mağazadan ürün beğenin biz buradan gönderelim dedi

17 Ekim 2024 07:26 (Şikayetten 5 saat sonra)
03 Kasım 2024 21:53

Bizim aldığımız üründe fabrika üretimi bittiği için bizim istediğimiz farklı bir ürün ile değişim sağlandı. İlk garanti işleminde değişim yapılsaydı biz istediğimiz ürünü kullanıyor olacaktık fakat yapacak bir şey yok sağlık olsun diyelim. Bu şekilde çözüm sunmuş oldular

Merve sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 09:57

12 Aralık 2024 11:11
Sevda sonuçtan çok memnun

28 Nisan 2024 00:32
"Desteği için Seda hanıma çok teşekkürler."
Nisa sonuçtan memnun

03 Ocak 2025 23:06