Korkmaz Elektrikli Cezve Şikayeti

17 Ocak 2024 15:07

Korkmaz Türk kahvesi makinesini aldıktan iki ay sonra elektrik kaçağına sebep olarak evdeki sigortanın atmasına neden oldu. Teknik servis, içine su kaçtığını, kahve makinesini yıkarken dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Ancak cezvenin içini yıkamadan temizlemek mümkün değil. Aynı sorun ne kadar dikkat edersek edelim tekrar gerçekleşti. Bu sefer cihazı genel merkeze gönderdik. Onlar da kullanıcı hatası olduğunu, cezveyi yıkamamamız gerektiğini ifade ettiler. Bu durum gerçekten tuhaf çünkü makinenin dış yapısı su alıyor. Üstelik bu ürünler Almanya'dan ödüllü olarak satılıyor ve yetkililer bu durum karşısında adeta dalga geçercesine tavsiyelerde bulunuyorlar. Eğer cezveyi yıkamamanız gerektiği söylenseydi, acaba bu ürünü kim satın alırdı?

17 Ocak 2024 15:21 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

Pınar sonuçtan çok memnun

11 Mart 2024 16:53
"Seda hanım a ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Kahve Makinesi
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Moderna Kahve Makinesi

21 Mart 2024 00:10
Salih sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2025 19:06
Emine sonuçtan memnun

06 Şubat 2025 16:30
Gamze sonuçtan çok memnun

05 Haziran 2024 14:41
"Kormakzmüşteri hizmetleri şikayetim üzerine beni 5 dakika içerisinde aradı ve sorunun çözümü hakkında çok yardımcı oldu Seda Hanıma ilgi ve alakası dan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum"

Korkmaz Mutfak Eşyaları Kategorileri