Ali sonuçtan hiç memnun değil

Konya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Desteği Şikayeti

01 Ekim 2024 15:06

Konya Büyükşehir Belediyesinin bu seneki eğitim desteği başvuru sayfası GBT sorgusu gibi. Her sene sorunsuz başvuru yapılırken bu sene karmaşa dolu ve sistem sürekli hata veriyor. Daha basit bir başvuru ekranı yapsanız daha iyi olmaz mı? Ben şahsen defalarca denememe rağmen yapamadım. Başvuru sistemi hatalı olan yeri göstermiyor, nereyi eksik ya da yanlış yaptığımız uyarısı vermiyor. Birçok belge istiyor. Hepsini PDF istiyor. Bence daha basit bir başvuru sistemi kurulmalı. Bu sistem adeta yardım vermemek adına kurulmuş gibi. Teşekkürler.

02 Ekim 2024 09:03 (Şikayetten 17 saat sonra)

Eğitim desteği başvurusu ve şartları, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başladığında, Konya Büyükşehir Belediyemizin resmi internet sitesinden yayınlanacak olup başvurular yapılacaktır.

02 Ekim 2024 09:08

Okumadan cevap vermişsiniz tebrikler ne diyeyim bu soruna çözüm için verilmiş bir cevap değil

02 Ekim 2024 20:58

Başvuru ekranınız hatalı ve kimse bu başvuru ekranından kayıt oluşturamıyor yardıma ihtiyaç diyan bir çok kırsal kesimde yaşayan ya da internet kullanmayı bilmeyen kişileri de düşünüp sadece internet başvurusu, harici kabul etmiyorsunuz yani sistem hatalı anlamak istemiyorsanız bilmiyorum geçen sene ki yardım alanların bir çoğu mağdur çünkü kimse kayıt yapamıyor sodem arandığında sadece internet diyor yani Konya büyükşehir belediyesine yakışmayan bir sistem zor kolay olanı yapmak bu kadar zor olmasa gerek

Eğitim Desteği Başvurusunda Kriter Ve Bilgilendirme Tutarsızlığı

11 Eylül 2025 15:59