Buket sonuçtan çok memnun

Kolay Gelsin Firmasının Sorumsuzluğu!

21 Aralık 2023 11:33

15.12.2023 günü Amazon’dan almış olduğum ürünüm, Kolay Gelsin firmasının gecikmesi sebebiyle bugün itibariyle bir haftadır elime ulaşmamaktadır. Adresimin doğruluğundan emin olmama rağmen sizin panelinizde bana 5km uzakta benimle aynı ilçedeki bir mahallede gözükmektedir. İstendiği halde kargo takip bilgimi paylaşacağımı belirtmek isterim.

Her gün dağıtıma çıktığına dair SMS alınca işten izin alarak eve gelip kargomu beklemekte, durumun hafta boyu tekrarlanmasından dolayı firmanız sebebiyle iş hayatımda dahi sorunlar yaşamaktayım.

Müşteri temsilcilerinin hangisine inanacağımı da şaşırmış durumdayım. Görüştüklerimden biri kargomun araçta olduğunu dile getirdikten sonra, bende depoda olduğu gözüküyor dediğimde ifadesini değiştirdi. Adeta çocuk yerine koyulmak da beni sinirlendiren detaylardan oldu.

Gereğinin yapılmasını arz eder, eğer kargom bugün de gelmezse sorunumu gerekli mercilere taşıyacağımı bildirmek isterim.

21 Aralık 2023 11:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)
21 Aralık 2023 11:53

18 Ocak 2024 18:29
Emrah sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2023 13:27
"Ürünlerim bugün teslim edildi. Teşekkürler..."
Enes sonuçtan memnun

11 Eylül 2023 12:13
"Şikayetimi dikkate aldığınız için teşekkür ederim."
Kolay Gelsin Teslimatın Ertelenmesi/ Geciktirilmesi
Ali sonuçtan memnun değil

21 Temmuz 2023 16:34
Cemil sonuçtan memnun

09 Ocak 2024 19:34
"Şikayetim sonrası hemen tarafıma dönüş yapılarak sorun giderildi. İki saat sonra kargo tarafıma ulaştırıldı. Keşke şikayet etmeye gerek olmadan işler çözülseydi. Şikayet varın gücü sayesinde dikkate alındım. Teşekkürler."
Kolay Gelsin Kargo Teslimat Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar

Kolay Gelsin Kategorileri