Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 16:36

16/6/2023 tarihinde 1033556166 sipariş no ile Koçtaş'tan Falez aldım. 364.95₺ ye formeya Pamukkale tedarikçi firması bana 29/06/2023 tarihinde siparişiniz hazırlanıyor diye bildirim gönderdi. 21/06/2023 tarihinde resmi sitelerinden ürünün hala kargoya verilmediğini söyledim. Pardon unutmuşuz yarın kargoda dediler. 22/06/2023 tarihinde tedarik edemiyorsanız iptal edelim dedim. Formeya bana ürünün kargoya verildiğini bizi evde bulamadıklarını söylediler.

Ben Kuşadası'nda oturuyorum bir gün önce kargoya vermeyi unuttuk demişlerdi. Formeya firmasında muhatap bulamadık. Ürün elimize geçmediği için iptal hakkımız yok, ürünü kargoya vermediler çünkü bana ne kargodan ne de Koçtaş beden formeya'dan kargo bilgileri gelmedi. Bu yazışmalar mail yolu ile yapılmıştır. Bunun üzerine Koçtaş'a müşteri hizmetleri ile defalarca konuştuk, ne paramızı iade ediyorlar ne de malımızı.

Koçtaş müşteri hizmetleri bize 8267485 numaralı başvurunuz incelenmekte diyorlar. Koçtaş gibi köklü bir firma bu kadar basit ve bariz sorunu çözemiyor, hayret. Konuşmalar kayıt altındadır. Gerekirse yasal yollara başvuracağım. Numarada ikinci taksiti de aldılar.

19 Temmuz 2023 17:05 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Merhaba Mehmet Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

19 Temmuz 2023 17:09

Takip sürecini başlattık ifadesini sürekli söylüyorsunuz ama çözüm yok

07 Eylül 2023 15:23

Hala benimle iletime geçmediler paramıza ödemediler satın aldığımız ürünümüzü de vermediler yazıklar olsun böyle kurumsal şirkete.

H. Ozge sonuçtan hiç memnun değil

H. Ozge
30 Eylül 2023 12:37

14 Şubat 2024 21:18
Koçtaş - Kargo Teslimi/ Müşteri Hizmetleri!
Koçtaş - Kargo Teslimi/ Müşteri Hizmetleri!
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 13:26
Onur sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 18:53
Koçtaş İle Geçen Sıkıntılı 3 Ay
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
23 Ağustos 2023 05:47