Hülya
Hülya
Koçtaş
25 Aralık 2024 00:562.618

17 Aralık 2024 tarihinde Koçtaş sitesinden aldığım "Spiralli̇ Arıtmalı Mutfak Evye Bataryası Gold" ürünü elime ulaşmıştır. Ürün linki --> ( https://www.koctas.com.tr/ema-spiralli-aritmali-mutfak-evye-bataryasi-gold/p/5000****73?shop=2867 ) Sipariş No: 1062602914. Satıcısı Ema Hız Yapıdır. Kargoyu teslim aldığımda paket içinden çıkan musluğun üzerinde deformeler mevcuttu. Bunları göz ardı ettim. Lakin ürünün batarya kısmı ve musluk borusu birleşim kısmındaki dişli yuvası kolay bir şekilde ayrıldı. Dişlilerin iki tarafında da bozulma olduğunu gördüm. Batarya ve musluk sabit kalması için dişli arasına vida sabitleyici yapıştırıcı özel sıvı kullanılmış. Müşteri hizmetleri aracılığıyla satıcı ile irtibata geçtiğimde hiçbir şekilde sorunu üstlenmediler. İade kabul etmediler. Çözüm olarak tekrar yapıştırmayı teklif ettiler. Yapıştırma ile ne kadar sağlam olabilir. Ürün montaj yapılmadan bu sorun oluşmuştur. Bu ürünün daha önceden kullanıldığını ve bundan dolayı dişlilerin bozulduğunu ve birçok kez bu özel yapıştırıcının döküldüğünü düşünüyorum. Batarya içinde yapıştırıcı kalıntıları ve dişli çapak tozları var. Koçtaş'a güvenip sitesinden alışveriş yaptık. Ürünü iade etmek istiyorum. 9 gündür uğraşıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

25 Aralık 2024 09:06 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Hülya Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Satın Aldığım Mutfak Bataryasının Arızası Ve İlgisiz Garanti Süreci

Emre
16 Haziran 2025 16:58798

Koçtaş internet sitesinden Sardıcı "Duvardan Koç Başlık Mutfak Bataryası Çift Su Girişli 5 Yıl Garantili Klasik Borulu" ...

Veli
3 Aralık 2024 09:49511

"Koçtaş sosyal medya yetkilisi anında müdahale edip sorunumu çözdü. İadem gerçekleşti teşekkürler"

Koçtaş Bir Türlü Gelmeyen İade SMS Mesajı

Selma
12 Ağustos 2024 11:26533

"İlginiz için Teşekkür ederim"

Abdullah
Abdullah
Koçtaş
9 Eylül 2024 19:071.160

"Uzun yorucu bir süreç sonunda sorunum giderildi teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Koçtaş Hazır Sineklik Yanmaz Dediler Ama Gayet de Yanıyor!

Koçtaş Hazır SineklikYanmaz Dediler Ama Gayet de Yanıyor!

Koçtaş Ofis Koltuğu Ayağı Kırıldı

Koçtaş Ofis KoltuğuAyağı Kırıldı

Pro
Koçtaş Müşterilerine Hakaret Ediyor

Koçtaş MüşterilerineHakaret Ediyor

Ali
Koçtaş 2 Haftadır Beni Oyalıyor, Para İademi Yapmıyor!

Koçtaş 2 HaftadırBeni Oyalıyor, Para İademi Yapmıyor!

Duygu
Koçtaş Garantili Eymense Alışveriş Hatası