28 Kasım 2023 21:32

26.10.2023 günü A101'den aldığım Kiwi KCC 4320 halı ve koltuk yıkama makinesini sadece iki kere kullandığımda hortumu yırtıldı ve ürün hiçbir şekilde kullanılamaz hale geldi. Buradan bir tüketici olarak Kiwi markasına sesleniyorum; lütfen ya ürünümü tamir edin ya da ücretini iade edin. Türk malı diye aldım ancak alacağıma pişman oldum. Kiwi markası, lütfen zararımı karşılayın.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Secaddin
Secaddin

Kiwi marka halı koltuk yıkama herkesin başına geldiği gibi bizim de başımıza geldi hortumu kalitesiz yırtıldı garanti dışı deniliyor

Sertaç
Sertaç

3-4 kez kullandım. Hortumu toplayıp başlığı tutacağa takarken yırtıldı. Tasarım hatası var, hortum boyu kısa. Ayrıca daha dayanıklı malzeme kullanmalılar.

Kübra
Kübra

Bende aynı sorunu yaşıyorum ikinci kez kullanmama rağmen yırtıldı çözüm yolu bulabildiniz mi

Yağmur
Yağmur

Merhaba aynı mağduriyeti bende yaşadım sizin sorununuzu giderdilermi eğer olduysa nasıl bana açıklar mısınız

Gökçe
Gökçe

Bende alalı bir buçuk ay oldu aynı yerden borusu kırıldı nasıl oldu anlamadım. Müşteri hizmetlerini arıyorum servis size dönecek dediler 1 hafta oldu arayan yok. İnternette de parça temin edemiyorum bakacağımı bilemedim.

31 Mayıs 2024 18:47
Kiwi Home Kiwi Kcc 4320 Ben Böyle Kalitesiz Ürün Görmedim
Kiwi Home Kiwi Kcc 4320 Ben Böyle Kalitesiz Ürün Görmedim
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Kiwi Marka Ürün Kalitesizliği Ve Destek Eksikliği

08 Ocak 2025 14:08