Püren sonuçtan hiç memnun değil

Kitapyurdu Ve Scotty Kargo İle Yaşanan Teslimat Kabusu

26 Kasım 2024 10:09

Yaklaşık 20 yıldır Kitapyurdu üyesiyim. Siparişlerimde şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Taki son siparişime kadar. 16/11/2024 cumartesi günü kitap siparişi verdim. Pazartesi sevk edildi. Salı ya da çarşamba elimde olur derken, çarşamba akşamı bir de baktım "adreste bulunamadı, iade edildi" yazıyor. Şaka gibi. Kargo şirketine baktım Scotty diye ne idüğü belirsiz bir kargo firması. Yani kargo görevlisi öğlen saat: 13:00 gibi adrese geliyor, koca okulu bulamıyor. Hadi koca okulu görmedin, bir telefonda mı açamazsın. Ve kargo geri Kitapyurdu'na gönderiliyor. Sonra arıyoruz kitap yurdunu müşteri hizmetleri mi müşteri eziyetleri mi? Ulaşabilene aşk olsun. Mesaj atıyorsun cevap yok. Sonunda ulaştım. Siparişinizi istiyorsanız ücretli göndeririz dedi. Tamam dedim. Birkaç saat sonra adres değişikliği yapayım da bu defada sorun çıkmasın diye düşündüm. Tekrar 0212 519 87 20 no lu telefonu aradım. Telefon açılıyor ve otomatik olarak... Numaralı sipariş için arıyorsanız 1 basın diyor. 1 e basıyorum ve otomatik olarak hattan düşüyorum. Yani diyor ki artık seninle muhatap olmam. Bizde bundan sonra ne sizinle ne de ne idüğü belirsiz kargo şirketiniz Scotty muhatap olmayacağız. Üyeliğimi bitiriyorum uygulamanız da siliyorum.

profile profile profile

29 Nisan 2024 11:18
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2025 21:18
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 01:25
Kitapyurdu Siparişimin İade Edilmesi

Songül
07 Ekim 2023 19:12
Buket sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 21:21