05 Aralık 2024 10:57

28.11.2024 tarihinde kimyasepetim.com sitesinden 4.332 liralık sipariş verdiğim bardak mum için parafin bugün geldi ve kargo bile değil, ambara vermişler. Ücret çıkmamasına rağmen kendi sitelerinde benden 350 lira nakliye ücreti isteniyor. Ben sipariş verirken kargo seçenekleri bölümünde ücretin çıkmadığını söylememe rağmen bana karşı ödemeli yazıyor. Zaten 750 dolar üzeri ücretsiz kargo olacağını beyan ettiler. İlk ve sondu bu alışverişim.

Yorumlar (5)

Emine
Emine

Görüntüde de görüldüğü gibi ana sayfada ilk kargo bilgileri yazılmış 750 dolar üstü kargo ücretsiz görülmemiş olması mümkün değil

kimya-sepetimde-gizli-nakliye-ucreti-soku-1.jpg
Sami

Zaten görmüş olsam arayıp sorma gereğinde bulunmazdım açıklık getirmek istemezdim

Mert
Mert

Merhabalar, tesadüfen karşılaştım ve yorum yapmak istedim. Bildiğim kadarıyla satıcı firma iyi bir holding kuruluşudur. Kimya sepetim den defalarca alışveriş yaptım. Aksaklık olmadı. Anladığım kadarıyla ürünler ile alakalı hiçbir şikayetiniz yok zamanında ve eksiksiz ulaşmış. Tüm ürünlerin;altında sizinde yazdığınız gibi, "kırmızı ibare " ile belirtildiği gibi ürün alımlarında 750 $+KDV ve üzeri siparişlerinizde kargo ambar bedeli firmaya aittir şeklinde ibare vardır. Sizlerin alışveriş yaklaşık 150 USD gibi olduğu için yani 750 USD miktarın altında kaldığı için tarafınıza ambar kargo ücreti alıcı ödemeli olmuştur. Sizde neden kargo ücretini görüp aldınız ki, anlamadım. Kargocu ücret istediğinde ödeyip sonra şikayet etmenizi anlamadım. 3 üncü taraf (ambar kargo) şikayetlerinizi lütfen "kimya sepetim" adına yapmayınız. Şikayetinizi nakliyeci firma adına yapmanızı beklerdim. Daha önce alışveriş yaparken okuduğum kimya sepetim sitesinde İptal ve iade koşullarını bu şekilde yazıyordu. Saygılar

Sami

Sipariş verirken son ödeme noktasındaki sayfada kargo ücreti 0.00 yazdığı için zaten dikkat ederseniz orayı da attım belge olarak

Sami

Benim yorum yapmamdaki sebep ürünü kargoya değil de ambar kamyonuna vermeleri oldu 2. Olarak öğrenmek istediğimde evet bilinen ve duyulmuş bir firma o yüzden sipariş verdim zaten ben arayıp sadece öğrenmek açıklık getirmek isterken bana orada yazıyor demeleri oldu. Bir hitap vardır ben sadece sitede sipariş verirken bana ücret gözükmedi ve 0.00 olarak çıktı ve şu an ücret istiyor ambar kamyonu şoförü dedim. Görüştüğüm kişi bana orada yazıyor demek yerine sistem bozuk olabilir site yanlış yüklemiş diyebilir görmemiş olabilirsiniz sayfamızda yazıyor kargo imkanları demesi daha doğru olurdu

Engin sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 14:00
Kimya Sepetim Alıcıya Kargo Ücreti Yansıtılması
Kimya Sepetim Alıcıya Kargo Ücreti Yansıtılması
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 18:09

14 Ekim 2024 08:32