Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 19:18

Kikonun web sitesinden aldığım kalem far, çok hızlı kırıldı ve göz üzerinde asla dağılmıyor. Gözün altındaki makyajı kaldırıyor. Göz üzerinde kapatıcı üzerine sürülmüş halini ekliyorum. El veya fırça ile müdahale edilemiyor. Hızlıca sabitlendiği için sert bir şekilde göz kapağına bastırmak lazım bu da doğru değil. Ürün dağılmıyor. Ayrıca gözden çıkarılması zor olduğu içinde göz kapağını yakıyor.

29 Ağustos 2024 15:48 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba , Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. 29/08/2024 tarihinde 15:48 saatinde sizinle görüşülmüş olup, gerekli bilgilendirme müşteri temsilcimiz tarafından aktarılmıştır. Sevgiler, KIKO Milano Türkiye

29 Ağustos 2024 15:52

45sn içinde telefon kapandı ve geri aranmadım.

29 Ağustos 2024 16:06

Konu çözülmemiştir şikayeti gören herkesin bilgisine.

Kiko Milano Göz Kalemi Ucu Kalitesizliği

21 Mart 2024 16:49
Kiko Milano Göz Kalemi Ucu Kalitesizliği
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 23:50
Hilal sonuçtan çok memnun

27 Eylül 2024 12:36
"Kiko Mağazasından Üst Düzey Müşteri Memnuniyeti Deneyimi! Şikayetimi Şikayetvar'a ilettikten kısa bir süre sonra Hilltown'daki Kiko mağazasının yetkilisi hemen beni arayarak ürünümü değiştirebileceğimi iletti. Ürünü değiştirmek için mağazaya gittiğimde ise, büyük bir nezaketle karşılandım ve ürünüm anında sorunsuz bir şekilde değiştirildi. Yıllardır Kiko ürünlerini tercih ediyorum ve her seferinde memnun kalıyorum. Ancak bu kez, müşteri memnuniyetine verdikleri özen beni bir kez daha hayran bıraktı. Profesyonellikleri, ilgi ve alakaları sayesinde gerçekten çok mutlu oldum. Kiko'ya, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sundukları bu üstün hizmet için çok teşekkür ediyorum."
İrem sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 23:45
Kiko Milano Kiko Allık Paketleme Sorunu
Kiko Milano Kiko Allık Paketleme Sorunu
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2025 08:20