Betül sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic Yolda Bırakıyor!

Betül
21 Şubat 2024 19:00

2023 yılı Aralık ayında Kia Stonic marka bir araç satın aldık. İki kez şehirlerarası, bir kez de şehir içinde yolda kaldık. Yol yardımı geldiğinde akü seviyesinin düşük olduğu gözlemlendi. Her seferinde aküye takviye yapılmasına rağmen araç ya çalışmadı ya da bir süre çalışıp durdu. Teknik servise götürdüğümüzde herhangi bir arıza tespit edilemedi ve aracın her gün belli bir kilometre kullanılması gerektiği söylendi. Kilometrenin çok düşük olduğu ve kullanım hatası olduğu iddia edildi. En son yetkili servis, işlem yaparız ancak garantiden çıkarız şeklinde tehditkar bir tutum sergiledi. Telefon şarjı örneği verilerek durum açıklanmaya çalışıldı. Araca binmekten çekiniyoruz. Araç her gün belli bir kilometre kullanılmakta, ancak biz hatalıymışız çünkü her gün uzun mesafe yol yapmak gerekiyormuş.

22 Şubat 2024 14:34

Buraya ve başka platformlara yazdığın şikayet sonucu Kia Stonic araç ile ilgili yetkili servisin dedikleri müşteri hizmetlerinden aynen tarafıma tekrar edilmiştir. Yetkili servis sorununuza çözüm bulamıyorsa müşteri hizmetlerinden de bir şey beklemeyin çünkü yetkili servis bu şekilde cevap vermiştir yapacağımız bir şey yok denilip geçiliyor. O zaman müşteri hizmetleri diye bir iletişimin hattınızın olmasının da bir mantığı yok. Tekrar söylüyorum günlük 50 60 km den fazla binmezseniz suç sizin çünkü araba yolda bırakıyor akü kendini şarj etmiyormuş ve hata bizimmiş. Ne aracının arkasında ne müşterisinin arkasında durabilen bir marka. Daha büyük sorunlarla karşılaşılırsa insanı süründürürler. Kimseye tavsiye etmiyorum. Paranızla rezil olursunuz.

22 Şubat 2024 08:56 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Akü Sorunu Ve Ekstra Ücret Şikayeti

Gürkan
31 Aralık 2024 11:43

İlknur
05 Mart 2024 17:28
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic İle Sürekli Sorunlar Ve Çözümsüzlük

Metehan