Yunus sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 18:29

08/12/2023 tarihinde sıfır almış olduğum Kia Stonic 1.0 tgdı Marka aracın vites geçişlerinde vuruntu ve sarsıntı fark ettik. Ardından servis randevusu en yakın tarih olan 14/12/2023 tarihinde servise götürdüm. Servis ''araçta kusur yok bilgisayara bağlayıp şanzımana hatırlatma yaptık''dedi. Bende buna istinaden birlikte teste çıkmak istedim. Test esnasında problem devam ediyor normal yol şartlarında 1. Vitesten 2. Vitese geçerken sarsıntı ve vuruntu fazla 2. Vitesten 3. Vitese geçerken daha az olduğunu izah ettiğimde ise yine bu durumun normal olduğunu söyledi. Bende buna istinaden Kia dct şanzıman tanıtım filminde ''dct ile şanzıman sorunsuz ve hızlı bir şekilde vites değiştirir ve vites geçişleri geleneksel otomatik şanzımana göre daha hassastır'' diye satılıyor bu durumda 1.4 tam otomatik araçtan daha az hissettirmesini bekliyorken benim aracım vuruntulu vites geçiyor dedim. Servis çalışanı ''1.4 otomatik vites daha fazla hissettirir dedi'' tamam bir de birlikte onu test edelim dedim Kia Nazer bayiide bulunan 1.4 otomatik Stonic ile test sürüşüne çıktık. Servis çalışanı bu kez ''evet bu daha az hissettiriyor'' dedi. Ve ikna olarak ''biz Kia Çelik Motor mühendislerine konuyu yazacağız size dönüş sağlarız dedi.'' Ardından 14/12/2023 16.06 tarihinde servis tarafından arandım. ''şanzıman aspiratörünü söküp ayar yapacaklarını '' söylediler bende kendilerine aracımı kusurlu olarak mı sattınız sıfır bir araçta böyle bir hata kabul edilemez dedim. ''bunu satış temsilcileri ile görüşün dedi. '' Aktardı fakat telefonu açan olmadı. Konu ile ilgili net bir açıklama bekliyorum.

15 Aralık 2023 10:11 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

18 Aralık 2023 23:19
Kia Stonic 1.0 T-GDI Aracın Kusurlu Olması

Aracın ön hız gösterge panelinde çizikler var videoda da gösterdim bu çizikler ben aracı alırken fark edilmiyordu. Çünkü gün ışığında fark edilmiyor araç gece ışıklarıyla birlikte fark ediliyor ön gösterge camının iç kısmında çizikler dışarıdan birinin müdahalesi ile yapılacak gibi değil. İç kısımda pdi kontrollerinde gözden kaçmış olması bile garip

21 Aralık 2023 00:53
Kia Stonic 1.0 T-GDI Aracın Kusurlu Olması

Firma ısrarla iletişime geçmiyor. 1 hafta oldu. Çözüm için bir öneride bulunmuyor. İş emri belgelerinde ayar yapmak istedikleri ve gösterge panelindeki çiziklerin kullanıcı kaynaklı olduğunu belirtiyor. Yani çizikler fabrikandan geliyor çünkü dış tarafında çizik yok. Panele dokunduğumuzda pürüzsüz. Akşam ışıkları yandığında görseldeki gibi çizik çizik. Bu nasıl kullanıcı kaynaklı olabilir?

11 Ocak 2024 12:31

Sabah diyorlar ki araçla aynı özellikte başka bir araca bakalım ona göre aracınıza müdahale edeceğiz. Şimdi de diyorlar ki dosyanız kapandı aracınızda bir sorun yok. Defalarca işlem uygulayıp tamir ettiniz düzeltemediniz. Başka bir vatandaş servisinize aynı model aynı araçtan getirecekmiş bakıma da onda da aynı sorun var mı yok mu bakıp öyle karar verecekmişsinizde. Ya Koskocaman Çelik Motor bir tane bu araçtan deneyip bakamıyor mu? Ben kianın test elemanı mıyım aracınızda kronik problem var mı yok mu bilmiyor musunuz. Velev ki çıktı kronik bir problem bunu bir başkasının aracında mı deneyerek bulacaksınız? Öğlen de beni genel müdürlük arıyor diyor ki arızası yok aracınızın. Ya madem yoktu neden defalarca işlem yaptınız? Hayatımda böyle bir rezalet yaşamadım

Özgür
Özgür

Kia stonic 1.4 otomatik cool paket vites geçişlerinde sorun oluyor servise ilettim bir sıkıntı yok dediler2022 model gülan servis aracıda oradan aldım ve çok yakıyor Trabzon'a 3 depo yaktı bu doğal mı arkadaşım dada var o Trabzon'a o 2 depo geldi ve benim aracı ona verdim onunkini ben aldım onun arabası da ne fides sorun var hem de yakıt çok az

Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Kia Mekanik Ve Motor Arızası

Aytaç
31 Ocak 2024 00:25
Hakim sonuçtan çok memnun

Kia Şanzımanda Ses Ve Vuruntu Problemi

Hakim
15 Ocak 2024 12:01
"Aracımı bugün itibariyle teslim aldım sorunumuz şu an giderilmiş olarak görünüyor. Başta Kia esay otomotiv olmak üzere servis şefi hakan beye bilgisi ve ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Aynı zamanda karşılamada bulunan hatice hanım’a güler yüzü ve ilgisinde dolayı teşekkür ediyorum kısaca tüm Kia servisinde bulunan personel arkadaşlara teşekkür ediyorum."
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic Şanzıman Sorunu: Çözüm Bekleyen Bir Mücadele

Remzi