Batman Kia Yetkili Bayi!

23 Temmuz 2023 21:31

Yetkililerin dikkatine Kia niro aracım var İzmir'de ikamet etmekteyim ve Batman'a bir düğün için gitmem gerekiyor da servisime daha 3000 km varken buradaki servisi aradım bir hafta sonraya randevu verdiği için benim de zamanım olmadığı için Batman'daki servisi aradım Batman'daki servis hemen üç gün sonraya yani benim gideceğim tarihe randevu verdi. Tabi bu arada sordum 130.000 bakımı Türkiye kayışı işte diğer aparatlar var mı yok mu hepsi mevcut elimizde dediler. Ben de pazartesi verilen gün verilen saatte servise gittim ve maalesef ki tir ger kayışının olmadığını öğrendim Önem değil dedim siz araca bir bakın araca baktılar diskinde fren balatanın da değişmesi gerektiğini söylediler. Ben de servis sizsiniz nasıl uygun görürseniz dedim ve akşamüstü beni aradılar üç parçanın iki gün sonra geleceğini söylediler. Okeyledim akşam bir daha aradılar aracınızı çalıştıramıyoruz hibrit olduğu için aküsünde sıkıntı var akü şişmiş dediler. Ben de ben araba iste sağlam getirdim rica ediyorum. Arabamı eski hale getirin dedim sağ olsunlar hemen bana geçici bir araba verdiler ve akşam saat 10:00'da beni aradılar aracınız hazır ben de geçici araç ben de iki gün sonra bir daha getir götür yapmayayım rica etsem bu araba bende kalsın diğer aparatlar gelince takım arabaları değiştirelim adeta yangından mal kaçırırcasına hayır lütfen yarın getirin. Arabaları değiştirelim malzemeler gelince sizi arayacağız dediler. Ben de doğal olarak tamam dedim dedikleri gün de gittim aracı bıraktım öğleden sonra beni aradılar aracınız hazır diye arabayı teslim almaya giderken elim etir ger kayışı tutuşturdular bunu başka yerde taktırırsınız neden bir aparatı eksik gelmiş ben de doğal olarak kızdım ve lütfen aracım eski haline getiren bakım hariç diğer işlemleri geri alın ben işlem iptal etmek istiyorum çünkü bakımda yağı değişimi falan olduğu için ayıp olur diye bakıma bir şey demedim yetkili birkaç arkadaş geldi. Sağ olsun ilgilendiler bugün işimizi çözeceğiz dediler ve o gün akşamına karışım takılmış şekilde teslim aldım şimdi benim sorunum ne benim Kia yetkili servisinden ricam şu ben Batman'daki servisiniz çelişkili konuştu. İçin aracımı İzmir bölgedeki sizin yönlendireceksiniz bir servise götürüp söyledikleri parçalar değişmiş mi değişmemiş mi öğrenmek istiyor ve aracıma detaylı bakılmasını istiyor çünkü ben o güvence Batman servisinden alamadım. Disklerim sapa sağlam ama dediklerimi değiştirdiler.

24 Temmuz 2023 11:00 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

25 Temmuz 2023 16:42

Off off Kia müşteri hizmetlerinden aradılar adeta suçluymuşum gibi çok sert bir ustupla konuşup tabi ben cevabını verip haklı ördüğüm olayları anlatınca ustup değişti hemen ve yardımcı olamayacaklarını ilettiler işte bu beklenen cevap ne demek ben 18 bin ödeyeceğim ama aracımın altıntan gacur gucur ses gelecek ki ben teslim ettiğimde vallahide billahide bu ses yoktu.

31 Temmuz 2023 15:00

Oh negüzel cevap yazdınız bitti sanırım benim sorunumu kim çözecek

10 Ağustos 2023 17:26

Kia Stonic Fren Hidroliği Arızası Ve Sonrasın Da Yaşanan Olaylar.

02 Ağustos 2023 23:26
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic Arızası Ve Garanti Mağduriyeti

Selçuk
28 Haziran 2024 23:13
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Kia Türkiye'nin Haksız Ekstra Bakım Ücreti Talebi

Şafak