Eray sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 21:14

BİM den 25.06.2024 tarihinde 4 çekmeceli Keysmart marka derin dondurucu aldık. Aşağıda fotoğrafta görüldüğü gibi 26.06.2024 tarihinde Arçelik yetkili servisi geldi ama kapıda bize televizyon montajı yapmak için geldiklerini söylediler. Neyse derin dondurucu olduğunu söyledik girdiler içeri kutudan çıkardılar prize taktılar çalıştığını görünce sanki kaçar gibi çıktılar gittiler. Ne soru sorabildik ne bir şey. Sonrasında dolabı açtığımızda diğer fotoğrafta görüldüğü gibi en üst çekmecesi ve buzluk tepsisi eksik yani 3 çekmeceli olduğunu gördük. BİM'e gidip sorduğumuzda Arçelik yetkili servis getirecek eksik parçaları dediler çünkü o parçalar cam oluyormuş. Tamam dedik yetkili servise talep açıldı. Arçelik yetkili servis bizimle iletişime geçti ve dedi ki eksik parça çıkmaması gerekiyor işte fabrikadan çıkışı böyle vs vs şeyler söyleyip en sonunda o aksesuarlar çekmece 500₺ buzluk 100₺ şeklinde fiyat sundular. Aşağıdaki fotoğraftada görebilirsiniz ücretlendirildi diye not düşmüşler sisteme. Yani madem yetkili servis eksik aksesuarları getireceklerse neden bizden extra para talep ediyorlar?
2 gün oldu hala geri dönüş yapan yok bize. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Eray
Eray
01 Ağustos 2024 07:09

Yaklaşık 1 ay süren Arçelik servisiyle uğraşma sonucu ücretsiz bir şekilde eksik olan çekmeceyi getirdiler.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 11:10

Arçelik TV Nin Darbeli Ve Çizik Teslimi

01 Kasım 2023 11:21
Ali sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 19:48
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
22 Mayıs 2024 23:17
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 09:46