Selim sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 20:21

24.11.2024 tarihinde Esenler Otogarı'ndan Keşan Birlik firmasına ait 22 EP 019 plakalı araca saat 15:00 için internet üzerinden 2 kişilik bilet aldım. Trafik sebebiyle araca yetişemedim ve araç şoförüne ulaşarak yolcuları yolda uygun bir yerden almalarını rica ettim. Kendileri, yollarda kameralar olduğunu, durup yolcu alamayacaklarını, aldıkları takdirde cezai işleme tabi tutulacaklarını söylediler. Tabii ki bu söylediklerinde oldukça haklılar, fakat ben kamera olmayan ve emniyet şeridinde durmaya uygun bir alanda otobüsü beklemeye başladım. Maalesef otobüs şoförü konuyu bilmesine rağmen yanımızdan transit geçerek yola devam etti. Hemen araç ile arkasına takıldım ve tekrar telefon ile arayıp durabileceği en yakın yere kadar arkasından gidebileceğimi söyledim. Maalesef insani vasıflarını kaybetmiş bu arkadaşımız, en yakın Silivri'de durabileceğini söyleyince ben de oraya kadar arkasından geleceğimi söyledim (ki yolda durulabilecek o kadar müsait alan varken). Sürekli arkasında oluşumdan rahatsız olmuş olacak ki Hadımköy çıkışını geçtikten sonra durarak aracımdaki yolcuları aldı. Bunu buraya yazma sebebim, Keşan Birlik firmasının maalesef yolcuya verdiği değeri görmenizdir. Firma hakkında küçük bir araştırma yaparsanız, Şikayet Var sitesi üzerinde yüzlerce şikayet olmasına rağmen bir tanesine dahi cevap verme nezaketinde bulunmamışlar. Ben naçizane buradan firmanın kalitesini görmeniz için yazıyorum ve yazabileceğim tüm sosyal medya platformlarından da yazacağım. Bir Keşanlı olarak ilçemizin firması olan Keşan Birlik firmasının her zaman ve her yerde kalitesiz ve duyarsız bir firma olduğunu dile getirmeye devam edeceğim.

Otobüs Firmasında Kaba Davranış Ve Haksız Hakaret

06 Ekim 2025 12:59

08 Eylül 2024 14:47
Keşan Birlik Otobüs Biletim Yandı
Buse sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 09:28

Otobüs Şoförü Yolcuyu Görüp Durdurmadı, Mağdur Edildim!

21 Ekim 2025 12:06

16 Mayıs 2025 10:44