Kervan Tekstil-Çeyiz-Mobilya Kervan Çeyiz Bahçe Mobilyaları Parça Parça Dökülüyor

Seçil
20 Ağustos 2024 14:101.413

Kasım 2023'te aldığımız bambu bahçe takımını havaların geç ısınmasından dolayı ancak Haziran sonu gibi kullanmaya başladık fakat daha ilk haftada koltuklara oturunca ilk önce çıtırtılar duyduk. İkinci haftadan sonra mobilyada kırılmalar olup bambular sökülüp dökülmeye başladı. Verdikleri minderlerin süngerleri o kadar kalitesiz ki oturunca koltuktaki bambuların yerini anlayabiliyor insan. Müşteri hizmetlerini arayınca bize değil mağazaya fotoğraf atın, onlar bize gönderecek dediler. Biz de fotoğrafları çekip gönderdik, üstünden haftalar geçti. Bir buçuk ayda hepten dağılmaya başladı. Koltuklar misafirlerim gelince kırık herhalde burası, karşı koltuğa geçelim diyorlar, rezil oluyoruz. Bugün de Kervan Aqua Florya'dan gelen telefonla kullanamadığımız bahçe takımının kullanıcı hatası sonucu bu hale geldiğini öğrenmiş bulunduk. Ben ürünleri görmek için bilirkişi yollayıp değişim yaparlar diye düşünürken, onlar iki fotoğraftan hemen kullanıcı hatası diye çözüvermişler sorunu kendi kendilerine. Daha kurumsal muhataplarla sorunların çözülmemesi Kervan Çeyiz için oldukça amatör bir davranış, ayrıca kendileri için büyük eksi. Büyük firma diye itibar edip lütfen paranızı çöp etmeyin. Evinize de Kervan'dan mobilya sokmayın.

28 Ağustos 2024 10:50 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın Seçil K.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Kalite kontrol yöneticilerimiz Ürün görsellerini incelediğinde, kullanım sonrası dış etkilere bağlı bir deformasyon ile karşılaşmışlardır. Sorun kalite hatası kaynaklı olmadığı için iade/değişim yapılamayacağını iletmek isteriz. İnceleme süresince göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder,sizleri her zaman mağazalarımızda ve online satış sitemizde görmekten duyacağımız memnuniyeti paylaşmak isteriz. Saygılarımızla Kervan Müşteri Hizmetleri

Kervan Tekstil-Çeyiz-Mobilya Ürün Farklılığı Ve İş Takipsizliği

Ezra
9 Ekim 2023 00:171.294

Ocak 2023 Adana Kervan mağazasından 4 adet tekli koltuk aldım, 2 tanesi hemen sevk edildi fakat birinin ayağında sıkıntı...

1 Destek

Kervan Tekstil-Çeyiz-Mobilya Kervan Mağazalarının İlgisizliği!

Elif
2 Kasım 2023 14:42996

2020 yılında Kervan a Plus AVM mağazasından yan sehpa ve 6 parçalı orta sehpa almıştım. Çok severek kullandığım ürünlerd...

Kervan Tekstil-Çeyiz-Mobilya Kervan Mağazalarının İlgisizliği!

Kervan Tekstil-Çeyiz-Mobilya Koltuk Arızası

KervanTekstil-Çeyiz-Mobilya Koltuk Arızası

Ali
Kervan Tekstil-Çeyiz-Mobilya Yatak Yüksekliği!

KervanTekstil-Çeyiz-Mobilya Yatak Yüksekliği!

Figen
Kervan Tekstil-Çeyiz-Mobilya Sıfır Müşteri Memnuniyeti

KervanTekstil-Çeyiz-Mobilya Sıfır Müşteri Memnuniyeti

Tebessüm
Kervan Tekstil-Çeyiz-Mobilya Şemsiye Ayağı Kırılması!

KervanTekstil-Çeyiz-Mobilya Şemsiye Ayağı Kırılması!

Şüheda
Kervan Tekstil-Çeyiz-Mobilya Personel Tavrı!

KervanTekstil-Çeyiz-Mobilya Personel Tavrı!

Banu