Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kenwood Servisi Ve Müşteri Hizmetleri Sorun Çözmüyor!

Kenwood Servisi Ve Müşteri Hizmetleri Sorun Çözmüyor!
29 Ocak 2024 18:17

Kenwood KMX750RD model ürünümün arızası 47 gün (33 iş günü) geçmesine rağmen çözülmüyor. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım ve mail attım ancak çözüm bulamıyorum.
Önce uzun süre parça temini için bekletildik. Süreci hızlandırmak için birkaç kez müşteri hizmetleri ile görüşme yapmak zorunda kalsam da sorun etmedim. Nihayet yetkili servis 23. İş gününde ürünü hazır diyerek teslim almamızı istedi. Bir parçasının değiştirildiği söylendi.
Ancak, servise bırakma nedenimiz olan aşırı sesli çalışma (sanki bir dişli ya da vida kırılmış gibi) sorunu aynen devam ediyordu. Servis personeli de haklı olduğumu ve sorunun devam ettiğini kabul etti.
Sorunu tam olarak anlamasa da bir parça daha değiştirmeyi deneyelim dedi. Dolayısıyla ürünü teslim almadan ayrıldım.
Daha sonra Kenwood müşteri hizmetlerine ulaşarak süreç hakkında telefonla bilgi verdim. İlgileneceklerine ve bana mutlaka geri dönüş yapacaklarına söz vermelerine rağmen bana geri dönüş yapılmadı. 1 hafta sonra tekrar aradım, servisten bilgi beklendiğini ama tekrar mail atacaklarını ilettiler. 1 hafta geçmesine rağmen tekrar geri dönüş yapılmadığı için bugün tekrar aradığımda ürünün hala yetkili servislerinde olduğunu, herhangi bir malzeme siparişi de yapılmadığını ve ürünün merkez servise kabulü için "onay beklendiği" bilgisini aldım. Kısacası tam 47 gün sonra en başa geri dönmüş olduk.
Üstelik tamir edilmemiş ürünüm için beni aradıklarında 21 günlük sürenin yeniden başladığını iddia ediyorlar! Asla kabul etmiyorum!
Ben aslında bugün yaptığım görüşmeye kadar sadece süreci hızlandırmaya uğraşmıştım ancak Kenwood müşteri hizmetlerinin tavırlarından anladığım kadarıyla firmanın sorunu çözmek gibi bir derdi yok.
Firmanın benzeri durumlarda ürünün yenisini teslim etmek yerine ürünün alındığı fiyattan! Başka bir ürün teklif etmek gibi bir politikaları olduğunu ne yazık ki bugün öğrendim.
Açıkçası Kenwood tercih ettiğim için çok pişman oldum.
Ürünümün yenisinin (aynı ürünün yenisi! [Ürün stoklarda mevcut] ) teslim edilmesi için hakkımı arayacağım!

profile profile

Şeydanur sonuçtan hiç memnun değil

Şeydanur
18 Haziran 2023 11:45
Emre sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 16:34

22 Haziran 2023 13:03
Kenwood Servisler Ve Bozuk Makine Yollamaları!
Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Kenwood Blender Parça Sorunu ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Fulya
27 Eylül 2025 11:17
Kenwood Blender Parça Sorunu ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet
Basak sonuçtan hiç memnun değil

Kalite Ve Servis Hayal Kırıklığı: Kenwood Mikser Deneyimim

Basak