İsmail sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 22:22

2023 ağustos yılında almış olduğum koltuk takımım bir buçuk yıldır kullanıyorum. Üçlü koltuğumun orta tarafında kasasında çökme meydana geldi ve süngerlerinde deforme olmuştur. Yeni evliyim ve çocuğumuz yok az kullanmamıza rağmen bu kadar kısa zaman diliminde koltukta problem çıkması bizi rahatsız etmiştir. Kelebek gibi köklü bir firmaya yakıştıramadım. Bu kalitesizliği. Garanti kapsamında olan ürünümün bir an önce incelenmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

25 Aralık 2024 22:30 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

26 Aralık 2024 13:39

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi Kelebek

İsmail
İsmail
06 Ocak 2025 21:06

Müşteri hizmetleri tarafıma dönüş yapıp kaydımın oluşturulduğunu söyledi. Fakat daha fazlası yapılmadı sorun hala devam ediyor. Koltuklar için servisin tarafıma ulaşıp eve geleceklerini bildirecekleri söylendi fakat gelen olmadı. Sorun hala devam ediyor tarafıma dönüt olmasını rica ediyorum.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya Koltuk Takımında Erken Deformasyon Ve Rahatsız Edici Sesler

24 Ağustos 2025 22:10
kelebek-mobilya-koltuk-takiminda-erken-deformasyon-ve-rahatsiz-edici-sesler-1.jpg
Sezai sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 14:17
Kelebek Mobilya Kalitesiz Ürün 3 Ayda Çöken Koltuk

26 Kasım 2024 17:07
Kelebek Mobilya Koltuk Takımı: Erken Deformasyon Ve Çözüm Beklentisi
Kelebek Mobilya Koltuk Takımı: Erken Deformasyon Ve Çözüm Beklentisi
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Kumaşta Deformasyon, Kırık Ayak Ve Garanti Süresiyle İlgili Mağduriyet Yaşıyorum

04 Kasım 2025 03:38

Kelebek Mobilya Kategorileri