Melinda sonuçtan memnun değil

Kelebek Mobilya Gardırop İçin Vida Bekliyoruz Hala Gelmedi 5 Ay Oldu

28 Eylül 2023 16:25

Kelebek Mobilya ve Doğtaş mobilyadan yatak odası gardırop vs aldım. Aldığıma 1000 pişman oldum. Mayıs 2023'ten itibaren bugün eylül'ün 28'i hala daha yanlış montaj yapılan dolapların düzeltilmesini bekliyorum. Dolabın kapakları hatalıydı iki tanesi değişti kupları takacak vida ellerinde olmadığı için fabrikaya bildirdiklerini söylüyorlar hala daha dört tane vida bekliyoruz fabrikadan gelmedi yazık yazık kelebeğe gerçekten yazık, dört tane vidayı tedarik edip gelemiyor.

Hiçbir şekilde teknik servisi verimli çalışmıyor ilgilenmiyorlar. Sabırla bekledim bakın şu anda tam dört ay oldu. Benimle ilgilenmedi yazık Kelebek gibi bir markaya kesinlikle yakışmıyor.
Bildikleri bir şey var iki gün içinde aranacak iki gün içerisinde aranacaksınız ya dört ay oldu ya benim sorunum çözme de müşteri olarak benim sorunum çözülemedi. Ben sıfır ve yeni ürün aldım, benim sorum nasıl çözülemez böyle bir şey olabilir mi?

Bu Kelebek mobilyanın sahiplerinin gerçekten utanması yok olsa şirketler ile ilgilenirler. Şu anda biz bu durumda olmayız. Para kazanmasını biliyorlar ayıp yazık günah.

28 Eylül 2023 16:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)
Melinda
Melinda
30 Eylül 2023 16:58

Mobilyalarımız hem Kelebek hem doğu taştan mayıs ayında almıştık şu anda Ekim ayına girdik hala dolaplarımın kulpu yok dört tane video eksikmiş fabrikadan bekliyorlar. Hala kurulum da yapılan hatalar var mobilyaların orantılı değil açılmalar var hala daha gelip yapılacak çok ilgisiz alakasız teknik hizmet ve satış sonrası servis anlamında beş para etmez.

Şemsettin
Şemsettin

Maalesef mayıs 2023 ten beri beklemedeyiz. Defalarca müracaat ettik ama sonuç çıkmadı. Dolaplarımızda kulp yok ve montaj hataları hala duruyor. 5 ay oldu. Çok yazık çok. Kelebek ve Doğtaş pişmanlıktır.

Funda sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 15:28
Şemsettin sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 14:04
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya'dan Aldığım Gardırop Sürekli Kırık Ve Eksik Parçalarla Teslim Edildi, Çözüm Sunulmuyor

25 Nisan 2025 16:58

Kelebek Mobilya Kategorileri