Kayra Giyim Mağazada Yaşanan İndirim Ve İade Süreci Hakkında Şikayet

Kayra Giyim Mağazada Yaşanan İndirim Ve İade Süreci Hakkında Şikayet
20 Şubat 2024 23:18

Kayra mağazasına pazar günü gezmek için gittiğimde bir mont beğendim. İndirim olur diye önce almak istemedim. Personel daha cuma günü indirim bitti, indirim olmaz, bedende kalmaz dediler. Mağazadaki personel kendine ürün ayırdığını yüksek fiyattan alacağını söyledi. Personelin ürünü yüksek fiyattan aldığına kesinlikle inanmıyorum indirimi beklediğini bu alışverişimden sonra anlamış oldum. Fakat iki gün sonra salı günü indirim oldu. Mağazaya gidip durumu personele anlattığımda, beni indirim olmaz daha diyerek yanlış yönlendirdiklerini söyleyerek iade etmek istediğimi söylediğimde iade olmadığı söylediler. Müşteri hizmetlerini aradığımda iade alamayacaklarını söyleyip aradaki tutar kadar alışveriş çeki vereceklerini başka hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Alışveriş çeki almaya mecbur bıraktılar. Hem hafta sonu fiyatları yükselterek vakit bulamayan insanlara yüksek fiyattan ürün satıp, hem de indirim daha olmayacak deyip maddi zarara uğratan, ayrıca alışveriş çeki verip başka bir şey yapamayacaklarını söyleyerek psikolojik baskı altında bırakan Kayra mağazasından şikayetçiyim.

21 Şubat 2024 10:59 (Şikayetten 11 saat sonra)

Kayra Giyim Sipariş İptali Ve Bilgi Eksikliği Şikayeti

02 Eylül 2024 18:48
Kayra Giyim Sipariş İptali Ve Bilgi Eksikliği Şikayeti
Şule sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 23:49
Kayra Giyim Kendi Üretim Hatasını Kabul Etmiyor!
Kayra Giyim Kendi Üretim Hatasını Kabul Etmiyor!
İmran sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 12:01
Merve sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 00:42

19 Ocak 2025 14:28