Kaya Artemis Resort Otel'de Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik!

02 Ağustos 2024 18:09

Kıbrıs Artemis Otel'e 01/08/2024 tarihinde giriş yaptık. Girmemiş olmayı dilerdim; eşim ve çocuklarımla girer girmez peş peşe problemlerle karşılaştık. Kayıt ve odamızı gösterebilecek bir muhatap bulamadık; 2 saat bir muhatap bulabilmeyi bekledik. En nihayet muhatap edildiğimiz kişi, satılmayan en kötü ve problemli 2 odayı 'en iyisi' diye yerleştirdi. 1. Odayı gördükten biraz sonra, diğer 2. Odaya tekrar 2 saat sonra geçebildik. Odalar bakımsız ve son derece pisti. Akşam üzeri elektrik kesintisi ile jeneratör çalışmaya başladı ki oda içinde konaklamak bir tarafa, birbirimizi duyamıyorduk. Uzun süre tartışmalardan sonra odaları değiştirebildik. 1. Günümüz, otel idaresinin hataları ve iş bilmez tavırları yüzünden denize bile giremeden geçti. 2. Günümüz, büyük kızımın kulağına su kaçtı; revire gittik, ilgilenmediler. Müşteri ilişkilerine gittik, aynı tavır burada da aynen devam etti. İstanbul'daki doktoru aradık, basit bir kulak damlası önerdi. Deniz ve havuzu olan bu otelde gliserin dahi bulunmamasına ayrıca şaşırdık. Yakındaki bir eczaneden almak istedik, yine ilgilenmediler. Kendi çabalarımızla eczaneye ulaşabildik; nihayet bir taksi çağırabildiler. Bu arada müşteri ilişkilerinde görevli hanımefendi bizi tersleyip bir de azarladı. 'Sizin sorununuz' nezaketten uzak tavrıyla bir kez daha hayrete düştük. Otele girdiğimiz andan itibaren bir yanıltmacayla başlayıp saygısızlıkla devam eden iki günü geride bırakmak üzereyiz. Önümüzdeki günlerde nelerle karşılaşırız bilemiyorum, umuyorum bu kadarıyla kalır. Aldığı parayı hak etmeyen bu otelde hala konaklamak durumundayız. Biz bu otele özel bir referansla geldik; buna rağmen yaşadıklarımız bunlar. Diğer müşterileri düşünemiyorum. Tüm yasal haklarım saklıdır.

Berfu sonuçtan hiç memnun değil

Kaya Artemis Otel'de Oda, Hizmet Ve Yemeklerde Büyük Hayal Kırıklığı

10 Mayıs 2025 15:35