Katrancı Park Otel Olumsuz Deneyim Ve Güvenlik Sorunlarıyla Dolu Bir Tatil

10 Ağustos 2024 13:26

Otele ikinci gidişimiz. Daha önceki deneyimimiz olumlu olduğu için Ağustos 2024 tarihi için tekrar rezervasyon yaptırdım. Rezervasyon sırasında mümkünse çatı katı oda verilmesin dememe rağmen çatı katı odaya yerleştirildik. Yer yoktur, tamam dedik ama bizden yarım saat sonra gelen aileye normal ara kat oda verildiğini gördük. Odalar ilk gidişimizdeki gibi eski ve rahatsız mobilyalar, iç karartıcı konsept devam ediyor; o zamandan beri çivi dahi çakılmamış. Banyoya temiz diye koyulan havlu simsiyah pisti. Resepsiyonu arayıp bilgi vereyim dedim, telefon çalışmıyor. Odalarda temizlik, hijyen namına hiçbir şey yok, banyodan gelen koku da cabası. Otele Cumartesi günü giriş yaptık. Pazar günü akşamı otel animatörü aktivite adı altında tehlikeli bir oyun oynattı. Oyun sırasında düşüp dizimi derin bir şekilde yaraladım, elimde incinme oluştu. Böyle tehlikeli bir oyunu oynatırken biraz düşünmek lazım. Bir gün dizime, bir gün elime; 2 gün hastanelerde uğraştım. Doktor deniz ve havuz yasak dedi. Kenarda oturup etrafı seyrettim tatil boyunca. Bitti mi? Hayır. Otelde oyun alanlarında mutlaka kusmuş bir çocuk, yemek alanında kusan bir çocuk görüyorduk. Yemekte herkes 'senin çocuğunda mı ateşi çıktı?' diye konuşuyordu. Tatil olmayan tatilin 4. günü bende ve oğlumda da ateş, ishal, kusma şikayetleri başladı. Gece yarısı hastane, iğne, ilaç... Otel iyi diye abimleride bu sene götürmüştük, onlara da rezil olduk. 3 yaşındaki yeğenimiz kattan aşağı inerken cama takılan sinekliğe bastırmasıyla sineklik 2. kattan aşağı düştü, biraz daha sert bastırsa çocuk da 2. kattan aşağı düşecekti. Sineklik 2 tane ince çiviyle tutturulmuş. İhmalin böylesi. Otelden denize giden uzun yolun sonu bataklık, bu su denize akıyorsa vay halimize. Öğle yemeklerinde hiç çeşit yoktu, yarım pansiyon gibi. İlk gittiğimiz gibi ne çeşit vardı ne de lezzet. Herkes aynı maşayla yemek alıyor, insan şeffaf bir eldiven koyar. Çalışanlara diyecek sözüm yok. Hepsi güler yüzlü, işini yapmaya çalışan insanlar; zaten çoğu öğrenci belli. Otelden normalde Cuma günü çıkacaktık ancak başımıza daha fazla bir şey gelmeden Perşembe günü çıkış yaparak kurtulduk. Hastanelere harcadığımız paraya mı yanalım, harcadığımız yakıta mı, otele verip de hakkını alamadığımız paraya mı bilemedik.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 14:43

28 Ağustos 2024 16:01
Club Marine Family Beach Ödediğin Ücretin Hizmetini Alamadığın Bir İşletme
Club Marine Family Beach Ödediğin Ücretin Hizmetini Alamadığın Bir İşletme
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Horus Paradise Luxury Resort Hotel Horus Paradise Otel Şikayet

16 Haziran 2024 14:31