Metehan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 21:14

Karelya inşaat İzmir, sahibi E**** bey ve ortağı karısı D**** hanım. E**** bey Rizeli. Kendisi benim şikayet etmem üzerine şikayet tarihimden 2 gün sonra fake hesaplar ile sisteme güzel yorum yaparak kendisini aklamaya çalışmıştır. Bu komik :). Birazdan buraya bütün belgeleri ekleyeceğim. Ayrıca E**** beyin biz yöneticiye küfür ettiği ve parayı insanlardan zorla tehditle aldığına dair ses kayıtlarımız bulunmakta. Bana buradan ulaşan herkese bunu göndereceğim. Kendisinin firmasında hiçbir vergi ve para giriş çıkışı yoktur. (Özel bir kanal ile bilgilerine eriştik) Para tahsilatını 2. Firmalar aracılığıyla yapıp devlete vergi ödemeyen zavallının birisi. Zaten kendisinin kumarhaneleri olduğunu iddia etmişti. Böyle bir zavallıdan çok bir şey beklenmez. 27-05-2024 tarihinde şartnameye uygun imalat başlamıştır teslim tarihi 40 gün sonraya verildi. Bu notu yazdığımız tarih 04-08-2024. Çatı yapılmamış boya atılmamıştır. Ayrıca paraları alıp gitmek için ikinci sözleşmeyi imzalattırıyor. E**** beyin delikanlı ayaklarına yattığına bakmayın tamamen boş birisi. Firmanın lehine yorum yapan hesaplara tamah etmeyin. Ben şikayet yaptıktan sonra bu tarz yorumlar türediğini görüyorum. Biz Sancak apartmanıyız yerimiz Alaybey Karşıyaka. Kendisi vicdan mertebesinden uzak birisi, kesinlikle itibar etmeyiz yoksa sizinde canınızı yakar. 400.000₺ paramızı alıp gitti. Size 04-08-2024 tarihinde çekilen çatı fotolarını da ekliyorum. Hakkımızı helal etmiyoruz çocuklarından çıksın inşallah.

30 Ekim 2024 17:52

Daha önce karelya inşaat adı altında insanları aldatan şahıs E*** şimdi de İzege inşaat adı altında  devam ediyor.

Yorumlar (7)

Cüneyt
Cüneyt

Kardeşim bizde bu firmada çalıştık ve dediklerine şahit olduk. Bizim de maaşımızı sigortamızı ve masraflarımızı ödemedi. Şimdi de külhan beyi kesiliyor tehdit ediyor. Kardeşim sende zaten mahkemeye vermişsin şahit olarak beni yazabilirsin. Her şeyi mahkemede anlatırım. Yaptıklarının cezasını çekmeli böyle insanlar.

Müjgan
Müjgan

Metehan bey bana ulaşabilirsiniz sevinirim

Bayram
Bayram

Evet evet Erkan bey'i bende aradım. Bizim de Gümüldür de ben ve kardeşlerime ait 4 dubleksin cephe ve çatılarını yaptı. Aslında merakımdan aradım. Bir darlığı varsa yardımcı olabilirim diyecektim. Şikayet metninin aslını kendisinden dinledim. Kiracı Metehan bey. Annesiyle birlikte yaşayan annesini mezeciye çalışmaya yollayıp yan gelip yatan genç bir delikanlıymış. Sanırım malı durumu bozuk Erkan beyden talep ettiği komisyonu alamayınca şuurunu yitirip sağa sola saldırıyormuş. Zaten eller kollar dövmeliymiş. Çevre esnaflar tarafından da gıyabında pek iyi şeyler konuşulmuyormuş. Erkan beyin söyledikleri bunlar. Çömezin teki muhatap olmaya gerek yok. Muhtemelen bağımlı

Metehan

Evet kollarım dövmeli, evet malum Türkiye şartında iş bulmakta zor olduğu için annemin hali hazırda işi vardı. Mahalle esnafları beni sever saygı duyar. Buyurun sizi misafir edeyim benimle tanışın. Komisyon talep ettiğimiz iftirasını herkese anlatmaktan çekinmiyor. Elinde ses kaydı olduğunu da söylemişti, hatta biz toplantıda “ varsa herkese çıkar dinlet “ dedik fakat kendisi bir şey yapamadı. Hatta sizde lütfen varsa dinleyin ve gerçekse bizimle paylaşın. Bende herkesin içinde özür dilerim lakin böyle bir durum söz konusu değil. Biz dava dilekçesine bu iftirayı ekledik, mahkemede hakim kanıtı ister, veremediği zaman iftiradan da ceza yediğinde sizinle tekrar konuşuruz Bayram bey. ;)

Usgsve
Usgsve

Metehan bey şikayet metninizi okudum. Açıkçası şaşırdım. Karelya mühendislik firma sahibi Erkan bey'i tanırım. Narlıdere ılıca mah. 48 daire sitemizi yaptı. Çevremize tavsiye ettik. Bornova da bir site daha aldı. Onu da eksiksiz teslim etti. Konuyu merak ettiğimden Erkan bey i aradım. İşin aslı sizin beyan ettiğiniz gibi değilmiş. Anneniz binanızda yöneticiymiş. Kendiniz kiracı olmanıza rağmen ev sahibi olarak tanıtmışsınız. Firmadan uçuk rakamlarda komisyon adı altında ret talep etmiş Anneniz. Bu hiç etik bir durum değil. Annenizin binada yönetici olması binada yapılacak işlerden komisyon veya rüşvt alma hakkını size sağlamaz. Bu durumda siz hem komşularınızı, hem ev sahibinizi, hem de yüklenici firmayı kullanmış oluyorsunuz. Neyse ki Erkan bey bu talebinizi yerine getirmemiş. Anneniz devreden çıkıncaya kadar projeye ara vermiş ve tamama. Gerçek mülk sahiplerinden biri yönetimi devir alana dek projeye devam edilmeyecekmiş. Şirket sahibi sizi bugün itibariyle dava edecekmiş. Bilginiz olsun Metehan be

Metehan

Sadece buradan değil bütün sosyal medya platformlarından biz bu olayı yaydık, ayrıca girip bakınız başka bir kişi daha şikayetçi. Biz gereken kanallarla görüşme sağladık yakında kendisi her kuşun etinin yenmeyeceğini öğrenecek. Yalanla iftirayla iş yapılmaz, bir bireyin iş ahlakı olmalı. Ayrıca adresinizi bulamıyorum bana tam açık adresinizi yazın lütfen bizzat sizinle tanışacağım. Burada bütün sosyal medya önündeyiz her şey şeffaf olmak zorunda değil mi :) Kanıtı olan getirsin. Bize ses kaydımız olduğunu söylediği ses kaydı bizde mevcut. Anneme küfür ettiği ses kaydı mevcut. Bazı kat maliklerinden tehditle para aldığı ses kayıtları mevcut. Varsa delili sunsun boş yapmasın. Delikanlı adam laf değil icraat yapar.

Metehan

İsmin bile gerçek değil :) Erkan beyin elinde bizim para istediğimize dair ses kaydı varmış, 20 kişinin içinde annem “ hadi delikanlıysan çıkar ses kaydını dedi” erkan beyden ses yok ne garip :) ya sahte hesapsınız ya da gerçek. Annem kendini kat sahibi olarak değil kiracı olarak 20 kişi içinde zaten tanıttı. Bizim bir para teklifimiz olmadı, varsa kanıtı sunmasını istedik oda yok. Anneme bir çok iftira attı zaten, annem hakkında kötü kelimeler kullandı. Bizim elimizde kanıtlar var. Mahkemeye istediği kadar versin. Bakalım yakında kim kimi dava ediyor görsün. Haklı olan biziz suçlu olan o. Kendini adam sanıyor ama korkağın teki kendisi. Ayrıca sizden profilinizi onaylamanızı istiyorum bakalım ne kadar gerçeksiniz önce bir görelim. Sonra buyurun telefonumu vereyim size asıl gerçekleri kanıtları ile anlatayım

Müjgan sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 16:31
Karelya Mühendislik Karelya Ve İzege Mühendislik
Havva sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 14:39
Merve Yapı İnşaat & Mühendislik Ünye Kötü İşçilik
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Kapı Anahtarını Unutan Usta Ve Firma İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

19 Temmuz 2025 15:45
kapi-anahtarini-unutan-usta-ve-firma-ilgisizligi-nedeniyle-magduriyet-yasadim-4.jpg
kapi-anahtarini-unutan-usta-ve-firma-ilgisizligi-nedeniyle-magduriyet-yasadim-3.jpg
kapi-anahtarini-unutan-usta-ve-firma-ilgisizligi-nedeniyle-magduriyet-yasadim-2.jpg
kapi-anahtarini-unutan-usta-ve-firma-ilgisizligi-nedeniyle-magduriyet-yasadim-1.jpg