Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Kardeşler Unlu Mamülleri | Niğde Müşteri Karşısında Saygısızlık Ve Göz Ardı Edilen Hijyen!

09 Aralık 2024 09:38

Bu sabah, 6 Aralık Cuma 2024, Niğde Merkez a*** Cafe Altı "Kardeşler Unlu Mamulleri" pastanesinden 2 adet poğaça ve meyve suyu aldım. Cüzdanımdan parayı çıkartırken kasanın kenarında poğaçaları koydu, meyve suları ağır gelip yere düştü. Poğaçayı geri poşete koymaya çalışırken, "Ben bunu alacak mıyım şimdi, yere düştü? " dedim. Dükkânda 3 kadın çalışan vardı, hepsi suratını asarak birbirlerine baktılar. Bir tanesi diğerine, "Vereyim mi? " diye sordu. Böyle bir şeyin bence sorusu olmamalı, değiştirilmesi gereken bir konu değil mi bu?

Sonra poğaçayı değiştirip geri satılacakların arasına koydu. Düşenleri sağlık açısından gerçekten çok kötü bir durum. Ben giderken arkamdan söylenip durdular, göz devirdiler. Dükkânda müşteri yoktu. "Tutsaydın, " dedim. "Almadın, " dedi. O sırada cüzdandan para çıkartıyordum. Üste çıkmaya çalıştılar. Gerekli şeyleri yapmalarını istiyorum, müşteriye karşı böyle saygısızlık olmamalı bence.

Göktaş Pastanesi Şikayeti Duyarsızlığı

26 Haziran 2024 13:49
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Van Pamira Pastanesi Bayat Poğaça Sorunu

02 Ocak 2025 15:05
Umut sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2025 23:27
Eksik Malzemeli Poğaça Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Hayal Kırıklığı
eksik-malzemeli-pogaca-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-nedeniyle-hayal-kirikligi-3.jpg
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 12:49