Elif sonuçtan memnun değil

Karcher Rcv 3 Robot Süpürge Sorunu

20 Mayıs 2023 17:51

Media Markt'te farklı marka robot süpürge almak için gittiğimde satıştaki arkadaş ısrarla diğerlerinin yazılımla ilgili sıkıntısı olduğunu Karcher almamı söyledi. İkna olmayıp Karcher'ın şubesine gittim ve yine aklımdaki sorular çözülmediği için tekrar araştırdığım markayı almaya gittim.

Fakat yine satıştaki arkadaş robots süpürgeden sorumlu başka arkadaşını da çağırıp ikna ettiler ve Karcher'ı almak gibi hatada bulundum. Eski makinem eski model düşük emiş gücüne sahip olmasına rağmen Karcher dan daha iyi toparlıyor. Ayrıca 90 mt kare evimin tamamını ekonomik modda kullandığım halde tamamını süpürmeden şarjı bitiyor.

Uğraşmamak adına bu şekilde kullanmaya devam edecektim fakat bir hafta sonunda makine hiçbir neden yokken kendi kendine kilitlenmeye başladı ve resetlediğimde de bir süre reseti bile kabul etmiyordu. İade için Media Markt'e götürdüğümde 25 gün içerisinde rapor tutup döneceklerini söylediler.

Asla tamiri kabul etmediğimi direk iade olmasını istediğimi ısrarlıca söyledim. Aksi halde TÜKODER 'den gerekli tüm hukuki hakkımı bildireceğimi söyledim. Bu şikayeti önce Karcher daha sonra Beylikdüzü Media Markt robot süpürge satan personeller için açtım. Sırf prim için insanların kırk zorlukla aldıkları ürünler için böyle ısrar edilmez.

Elif
Elif
17 Haziran 2023 10:06

Uzun uğraşlar sonunda Karcher ı iade edebildim. İade süreci aslında Karcher ı çok bağlayan bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ürünü Media Markt ten aldığım için aralarında ki anlaşma prosedürler vs den sebep uzadığını düşünüyorum. Gelelim Karcher ın performansına üstünden geçtiği ekmek kırıntılarının turbo modda bile birkaçını toplayıp birkaçını bırakabiliyor. Şarj konusu da ayrı bir hayal kırıklığı turboda da düzgün süpürmüyor bari standart modda 90metre kare evimin tamamını süpürsün dediğimde de evin tamamını süpüremeden şarjı bitiyordu. Şu an aldığım makine turbo modda tüm evi süpürttürdüğüm halde şarjının sadece 3/4 ünü kullanmış oluyor. Benim için Karcher hayal kırıklığı...

Elif sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 14:26
Karcher Robot Süpürge Tedarik Yapılmaması

Engin
17 Aralık 2024 15:19
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
04 Nisan 2024 13:42
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Ülkü
01 Nisan 2024 16:00