Samet sonuçtan çok memnun

Karcher Dikey Süpürge Ve Müşteri Hizmetlerinin Telefonlara Bakmaması

25 Temmuz 2023 11:50
Samet'in Teşekkür Mesajı
“İlgili marka ürünü değiştirip yeni ürün gönderdi. Aynı zamanda hediye çeki sundu. Teşekkürler...”

13.07.2023 tarihinde satın alma işlemi yaptığım 0084503406 sipariş numaralı ürünlerim 21.07.2023 tarihinde kargo ile geldi. Karcher vc 7 yourmax Dikey Elektrikli Süpürge (1.198-700.0) arızalı olduğunu düşünüyorum. 0850 288 30 00 telefon numarasından Müşteri temsilcilerine ulaşmaya çalışmama rağmen operatörden bir türlü bağlanılamıyor. Hatta ilginç bir şekilde Bekleyenler arasında sıram 2 iken biraz bekledikten sonra bekleyenler arasında sıram 3 bekleyenler arasında sıram 4 olarak artıyor.

Elektrik süpürgemin arızalı olduğunu düşünmeme sebep olan konular ise şunlardır;

• Dik süpürgenin Standını sabit bir duvara bağladıktan sonra süpürgeyi üzerine asıyorum fakat şarj almıyor. Kabloyu şarj ünitesinden alıp bataryanın üzerine taktığımda şarj almaya başlıyor.
• Elektrikli Süpürgeyi belli bir süre kullanmayınca (2-3 saat gibi) süpürgenin çalıştırma tetik tuşu çalışmıyor. Çalışması için Bataryayı söküp tekrar takıyorum ve tetik tuşu tekrar aktif hale geliyor.

Bu sebeplerden ötürü ürünümün yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum fakat karşımda sorunlarımı dile getirecek ve çözüm bulabilecek bir muhatap bulamıyorum.

Ürünü kampanyadan iki ürün olarak aldım Elektrikli Dik Süpürge ve elektronik Paspas. Dikey Süpürgenin değişmesini istiyorum. Acil çözüm lütfen! Telefonlarımıza cevap verin.

20 Aralık 2023 09:10

Garanti Bitiminden Hemen Sonra Arızalanan Süpürge Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Yusuf
08 Eylül 2025 15:38

Karcher Servis Sürecinde Yaşanan Gecikmeler Ve İletişim Sorunları

04 Aralık 2024 16:28
karcher-servis-surecinde-yasanan-gecikmeler-ve-iletisim-sorunlari-1.pdf
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 12:25
Karcher VC7 Dust Sensör İle Çöp Haznesi Arası Esneme Ve Boşluk Yaptı.
Şengül sonuçtan hiç memnun değil

Şengül
27 Mayıs 2025 11:32