Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Karanfil Veteriner 'de Kedime Yapılan Özensizlik, Sorumsuzluk

15 Nisan 2024 13:53

16 Mart tarihinde kedimi kısırlaştırmak ve alerjim olduğundan dolayı tıraş ettirmek için Google yorumlarına bakarak gittim ancak acımı yazabilecek bir yorum dahi bulamıyorum. Öncelikle memnuniyetsizliğim kedimi gördüğüm o an başladı. Kedim tıraş edilmemiş budanmıştı sanki. Karnında ve bacaklarında da kesikler mevcuttu. Tıraş makinesi izleri, uzunlu kısalı düzensiz kesimler, bazı yerlerde kesilmesi unutulan tüyler. 16 Mart tarihinde kedimi kısırlaştırmak ve alerjim olduğundan dolayı tıraş ettirmek için Google yorumlarına bakarak gittim ancak acımı yazabilecek bir yorum dahi bulamıyorum.

Öncelikle memnuniyetsizliğim kedimi gördüğüm o an başladı. Kedim tıraş edilmemiş budanmıştı sanki. Karnında ve bacaklarında da kesikler mevcuttu. Tıraş makinesi izleri, uzunlu kısalı düzensiz kesimler, bazı yerlerde kesilmesi unutulan tüyler. Kısacası bebeğim çok kötü bir görüntüdeydi. Nezaketimi bozmak istemediğimden, rahatsızlığımı uygun bir dille belirttim ancak aldığım cevap saçmalıktı. Alerjim olduğu için o kadar girdiklerini belirttiler iki haftaya düzelir bir şey olmaz dediler narkoz etkisi geçene kadar yetiştirmek için yaptık dediler.

Neyse dedim ama dememeliydim. Çünkü parası karşılığında yapılan bir iş ve özenmeliydiler. Ondan da öte bir can emanet etmiştim. Neyse onu geçtim bekledim ki kısırlaştırmadan sonra kontrole çağırırlar diye. Sadece mesaj ve aramayla nasıl olduğunu öğrendiler. Ne dikiş kontrolü ne ameliyat sonrası kontrol hiçbir şey yapılmadı. 21 gün sonra bebeğim Mango hastalandı. Solunum düzensizliği ve kusma başladı. Videosunu çekip yolladım akşama kadar gözlemleyin geçmezse getirin dediler.

Akşama doğru daha kötü oldu mesaj attım. Cevap yok. Muhatap alabileceğim biri de yok telefon aramalarında. Sabah aradım cevap yok. Bebeğim daha kötü olmasın diye başka veterinere götürdüm erkenden. İlk söylediği şey tıraş yapılırken karnında bacaklarında bulunan kesiklerdi. Tıraşı siz evde mi yaptınız diye sordular. Bu nasıl bir özensizlik! Öğrendik ki bebeğimiz narkozun da etkisiyle alerjik reaksiyon gösterip hastalanmış. Bu durum bir çok kedide gözlemlenebiliniyormuş.

Bana öğlene doğru dönüş yaptılar sağ olsunlar bebeğimi kaybetmek üzereyken. Kısacası teşrif edebildiler. Sağlık hizmeti veren bir kliniğin bu kadar umursamaz bu kadar rahat olması felaket ötesi bir durum. Bebeğimi 4. Günün sonunda kaybettik😢 tatlı dile, ilgili gibi kedime sarılmalarına aldanıp Karanfil veterinerle devam etme kararı almıştık eşimle. Ancak amatörlük, sorumsuzluk ve ilgisizlik diz boyu.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
28 Şubat 2024 01:51

Vetonya Veteriner Kliniği Kedim Veteriner Kurbanı Oldu

25 Mart 2024 12:39
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Pisi Veteriner Kliniği Kedilerimi Tıraş Ederken Yaralar Açtılar. Kedilerim Çok Zor Ayıldı.

04 Nisan 2024 18:26
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Solis Veteriner Kliniği Solis Veteriner Tıraş Ederken Hayvanlara Zarar Veriyor

11 Ocak 2024 16:39
Sebnem sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye BOBO Veteriner Kliniği İş Bilmezlik Yetersiz Ekipman İftira

24 Kasım 2023 21:35