Melis sonuçtan hiç memnun değil

Solis Veteriner Kliniği Solis Veteriner Tıraş Ederken Hayvanlara Zarar Veriyor

11 Ocak 2024 16:39

Tıraş sırasında çok sayıda kesik, tırnak kopması, bıyık kesilmesi, veteriner kaynaklı yaralanmalar ve bunlara dikiş atılması, yapılan işlemler hakkında yalan beyanlar ve hijyen kurallarına uyulmaması gibi pek çok problem yaşadık. Bir tanıdığın tavsiyesi üzerine kedimizi burada tıraş ettirmeye karar verdik. Araştırma yapmadan bu kararı aldığımız için pişmanız. Kedimiz sakin bir hayvan olduğu için ve biz de başında durduğumuz için daha az zararla atlattığımızı düşünüyorum. Daha önce birçok kez sorunsuz bir şekilde tıraş edilmiş bir hayvan. Ancak bu sefer tıraş sırasında hem hayvanı gereksiz yere strese soktular hem de vücudunda tıraş kesikleri oluşturdular. Hijyen kurallarına uyulmadığı için kedimiz mantar enfeksiyonu kapmış. Annem tıraş sırasında oradaydı ve personelin amatörce hatalarını gözlemledi. Kedimiz daha önce mantar enfeksiyonu geçirdiği için ilk başta durumu veterinerle ilişkilendirmedik. Ancak araştırmalarımız sonucunda bazı yaraların mantar değil, tıraş kaynaklı olduğunu anladık ve durumu veterinerimize bildirdik. Para iadesi ya da özür dileme gibi bir yaklaşımla karşılaşmadık. Daha sonra bu yerin başka olumsuzluklarını da öğrendik. Gerekli yerlere şikayetlerimizi iletmeye başladık. İlk olarak Veteriner Hekimler Birliği'ne şikayette bulunacağız ve ayrıca durumu sosyal medyada da paylaşacağız.

Posvital Veteriner Kliniği Mağdur Etti

18 Mayıs 2025 19:45
Sebnem sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye BOBO Veteriner Kliniği İş Bilmezlik Yetersiz Ekipman İftira

24 Kasım 2023 21:35
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kedimize Yapılan Sorumluluk Dışı Müdahaleden Şikayetçiyim

17 Haziran 2025 15:20
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Karanfil Veteriner 'de Kedime Yapılan Özensizlik, Sorumsuzluk

15 Nisan 2024 13:53
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Pisi Veteriner Kliniği Kedilerimi Tıraş Ederken Yaralar Açtılar. Kedilerim Çok Zor Ayıldı.

04 Nisan 2024 18:26