Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Pisi Veteriner Kliniği Kedilerimi Tıraş Ederken Yaralar Açtılar. Kedilerim Çok Zor Ayıldı.

04 Nisan 2024 18:26

2 kedimi tıraş için ilk defa bu kliniğe götürdüm. Eve geldiğimde bir kedimin kolunda, diğer kedimin bacağında yaralarla karşılaştım. Ayrıca bir kedim inanılmaz derecede ağır baygın ve asla tepki vermiyordu. Bu sorunlar için kliniği aradığımda kedilerimle ilgilenen veteriner “evet, geldiğinizde söylemeyi unuttum, ya zaten ufak tefek yaralar bir şey olmaz, bir şey sürmeye gerek yok” diye hiçbir anlamı olmayan bomboş şeyler söyledi, ne bir kusura bakmayın ne bir açıklama asla yapmadı. Bana, ben kedilerimi alırken işlemde böyle bir problem olduğunu söylememesine ve hiçbir konuda herhangi bir bilgi vermemesine rağmen hadi insanlık hali, belki tecrübesizdir, el-iş kazasıdır deyip bu konu üzerinde durmadım. “Kedileri bırakalı saatler geçti, işlem biteli saatler oluyor ama bir kedim asla kendinde değil, bir sıkıntı mı var, siz saat kaçta başlamıştınız işleme? ” diye sorunca bana; “Siz bu soruları neden soruyorsunuz ki ben anlamadım yani…” diye yine anlamsız bir çıkış yaptı. Bir hizmet aldığımı ve ayılma süreciyle alakalı hayvanlarım hakkında bilgi almayı istememin en doğal hakkım olduğunu, bu üslubun çok yanlış ve ayıp olduğunu söyleyince kendine gelmiş olacak ki “ben yanlış anladım herhalde” diye toparlamaya çalıştı. Hem hayvanlar yara bere içinde hem anestezi işleminde (kendisi öyle söylemese de) ciddi bir problem var hem de üslup korkunç. Neresinden tutarsam elimde kalıyor. Tıraş işleminden sonra yıkama da yapıldığını söylemişti. Kedilerim asla ısınamadı, elleri ayakları kulakları kuyrukları buz gibiydi. Zaten aldığımda bir tanesinin ayakları ıslaktı. Bez de bağlamış altlarına yapmasınlar diye. Ama bez öylesine sıkıydı ki bezin ipi hayvanın kasıklarına oturmuştu, hayvan zaten baygın ve ayakta durmak onun için bir eziyet; bir taraftan da bez korkunç bir şekilde sıkmış kasıklarını katlayacak yer olmadığı için kaskatı bir şekilde ayakta durmaya çalışıyordu ve ayakları sırılsıklam ve buz gibi ve üşüyordu. Bu insanın konuşmasından, yaptıklarından, tavrından yola çıkarak vicdanını düşündüğümde buz gibi bir suyla yıkamış olabileceği aklımdan geçiyor. Dediğim gibi kapalı kapılar ardında neler olduğunu bilemediğim için takdiri buraya gitmeyi düşünenlere bırakıyorum. Kimsenin evladının canını buraya emanet etmesini asla istemem. Kedilerimle ilgilenen veteriner bey de umarım hayatının her döneminde aynı kendisi gibi birileriyle karşılaşır. Bunlar da Veteriner a. Beyin kedilerimi tıraş ederken açmış olduğu, kedilerimin bacağında ve omzundaki ufak! Tefek! Yaraları.

Zeynep
Zeynep
25 Nisan 2024 02:37
pisi-veteriner-klinigi-kedilerimi-tiras-ederken-yaralar-actilar-kedilerim-cok-zor-ayildi-2.jpg

Daha yeni fark ediyoruz. Kedilerimin ikisine de bu klinikte mantar bulaştı!

Posvital Veteriner Kliniği Mağdur Etti

18 Mayıs 2025 19:45
Sebnem sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye BOBO Veteriner Kliniği İş Bilmezlik Yetersiz Ekipman İftira

24 Kasım 2023 21:35
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Karanfil Veteriner 'de Kedime Yapılan Özensizlik, Sorumsuzluk

15 Nisan 2024 13:53
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kedimize Yapılan Sorumluluk Dışı Müdahaleden Şikayetçiyim

17 Haziran 2025 15:20
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Solis Veteriner Kliniği Solis Veteriner Tıraş Ederken Hayvanlara Zarar Veriyor

11 Ocak 2024 16:39