Kar Grup 2022 Model Toyota Corolla İle İlgili Yaşadığım Sorunlar!

27 Haziran 2024 01:44

2022 model sıfır kilometre aldığım Toyota Corolla aracımla ilgili yaşadığım ciddi sorunları ve çözüm taleplerimi iletmek istiyorum. 5 Nisan 2024 tarihinde, aracımın aküsü sık sık bittiği için yetkili servise başvurdum ve akü değişimi yapıldı. Ancak, araç henüz 45.000 km'de olmasına rağmen, iki aydır sürekli servisten çıkamıyoruz.

Akü problemi ile başlayan sorunlar, motor arıza ışığı ve hararet problemleri ile devam etti ve araç yolda kalmaya başladı. 30 Nisan tarihinde başlayan bu hararet sorunu nedeniyle tekrar yetkili servise gittik. Aracın garantisi hala devam etmekte olup, bu süre zarfında araç iki ayrı servise gitmiş olmasına rağmen problemler hiçbir şekilde çözülememekte.

Kar Grup ve Toyota ALJ yetkili servisleri sürekli olarak sorunu çözdüklerini ve aracı gönül rahatlığıyla kullanabileceğimizi söylediler. Ancak, bazen 24 saat geçmeden bazen de bir hafta dolmadan aynı arızalar tekrarladı. Bugün yine motor arızası ve hararet problemi nedeniyle yolda kaldık ve araç beşinci kez servise çekici ile çekildi. Ancak, servis yetkilileri sorunu bir türlü kalıcı olarak çözemediler.

Bu durum, Toyota'nın ayıplı bir ürün sattığını düşünmeme neden olmaktadır. Sizlerden en kısa zamanda bu konuyla ilgili açıklama ve çözüm bekliyorum.

Gerekenin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini arz ederim.

2022 Model Toyota Corolla İle İlgili Yaşadığım Sorunlar Ve Çözüm

27 Haziran 2024 01:44
Fikret sonuçtan memnun

Fikret
12 Eylül 2024 23:23
"Sorunum giderildi teşekkür ederim"

Toyota ALJ Servisinde Uzayan Arıza Süreleri Ve İletişim Sorunları

24 Haziran 2025 18:01
toyota-alj-servisinde-uzayan-ariza-sureleri-ve-iletisim-sorunlari-1.jpg
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Servisinde Bitmeyen Arıza Ve Bekleyiş

23 Mart 2025 22:10
Burak sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 11:51