Yusuf sonuçtan çok memnun

10 Nisan 2023 12:22
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Firma hatasını kabul edip, başka bir lavabo bataryası ile servis göndererek değişim sağladı. Teşekkür ederim”

21.01.2023 yılında kalitesine güvenip muadillerine göre çok yüksek bir bedel ödeyip Kale Marka mutfak musluk bataryası satın aldım. Ürün 2. Ayından itibaren kaplaması çıkmaya başladı, resmen tutup çekiyorsunuz alüminyum folyo gibi geliyor elinize, Kale müşteri hizmetleri aracılığı ile teknik servis geldi. Boru kısmı değişecek dendi. Ben ürünün boru kısmının değişimini değil ürünü iade etmek istiyorum. Bunun için Kale müşteri hizmetlerini aradım, ürünü aldığınız yer ile görüşün biz buradan bir işlem yapamıyoruz cevabını aldım, aldığım yer ile görüştüm kale ile görüşün dediler. Ayıplı mal üretmişsiniz, bende bilmeden almışım, iade hakkımı kullanmak istiyorum.

10 Nisan 2023 12:22 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Her türlü öneri ve talepleriniz için 0850 8005253 nolu hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

11 Nisan 2023 02:28
14 Nisan 2023 13:17

Kale Servisinin Tekrarlayan Klozet Arızası Ve Garanti Kapsamında Ücretsiz Onarım Talebi

Hüseyin
02 Mart 15:27
kale-servisinin-tekrarlayan-klozet-arizasi-ve-garanti-kapsaminda-ucretsiz-onarim-talebi-4.pdf
kale-servisinin-tekrarlayan-klozet-arizasi-ve-garanti-kapsaminda-ucretsiz-onarim-talebi-3.pdf
Mete sonuçtan memnun değil

Mete
14 Nisan 2025 11:53
Kale Seramik Asma Klozetlerde Üretim Hataları Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
20 Ekim 2025 21:27