Volkan sonuçtan memnun

Kale Seyahat Usulsüzce Bagaj Ücreti Alıyor

30 Kasım 2023 10:01
Volkan'ın Teşekkür Mesajı
“Yapılan usulsüzlüğe karşı önce cevap verilmemişti sonradan arayan hanımefendi özür diledi ve zararıma karşılık 1 adet misafir bileti hediye ettiler. Umarım bileti kullanım sürecinde aynı şeyler olmaz teşekkürler yinede.”

Kale Seyahat 25.11.2023 23.20 Alibeyköy-Bartın Ulus istikametine giden otobüs için bilet aldık. Otobüs Perona geç geldi. Yolcumun valizlerini ben yerleştirdim bir tane muavin olduğu söylenilen bayan sadece bagaj fişi kesiyordu.
Daha sonra peronda kahyalık yapan genç bir arkadaş benden extra bagaj ücreti istedi kendisine 4 tane küçük paketim var Karayolu Taşıma Yönetmeliği'ne göre her yolcunun bagaj taşıma kapasitesi 30 kg'dır toplasan 15kg etmez dedim hayır kaptan sizden ücret talep ediyor dedi. Kaptanla görüştüm benden 150 TL bagaj ücreti aldı anacak bu ücreti neye göre belirledi bilemedim ne bir tartma ne de bir ölçüm işlemi yapılmadı, fiş istedim yazıhaneden alabileceğimi söyledi. Ks 802 numaralı Yazıhanede bilet kesen F***** y. İsimli genç arkadaş bu sizinle kapatan arasında ben burda fiş kesemem dedi. Israr etmeme ve bu işin usulsüz olduğunu söylememe rağmen ne makbuz ne fatura ne fiş kesmedi. Kaptan usulsüz biçimde benden ücret almıştır buna firma yetkilileride şahittir. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

06 Aralık 2023 16:07 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Konuğumuz: Yolculuğunuzda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

07 Aralık 2023 13:56

Ne bu şimdi cevap mı verdiğinizi düşünüyorsunuz? Dalga mı geçiyorsunuz? Nasıl bir firmasınız anlamadım.

13 Mart 2024 15:43

07 Eylül 2023 11:59