12 Temmuz 2024 18:242.029
Sinan'ın Teşekkür Mesajı
Çok hızlı geri dönüş sağlandı ve ellerinden geldiği kadar mağduriyetimi gidermeye çalıştılar. Teşekkür ediyorum

Kale Seyahat firmasından 13.07.2024 tarihinde İstanbul Esenler Otogar-Burhaniye aracına bilet alma hatasında bulundum. Söz konusu araç perona hareket saati 01.01 olmasına rağmen 01.15'te geldi ve gecikme için hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Araç perondan 01.30 gibi ayrıldı ve otogar içinde mazot almaya gitti. 30 dakika burada bekledikten sonra araç 02.00'da otogardan çıktı ve tam 1 saat rötar yaptık. Araçta bilet satılırken televizyon, priz ve Wi-Fi olacağı bilgisi veriliyor ancak otobüste televizyon yok, Wi-Fi yok, prizler çalışmıyor, otobüsün kendi dolapları bile çalışmıyordu ve bu otobüse bindiğimiz esnada araç içindeki personeller yolculara "Abi, bu araçta hiçbir şey çalışmaz, bunu Kale Seyahat sattı sonra geri almış, nedenini biz bile bilmiyoruz" dedi. Resimlerde görüleceği üzere araç dış camlarından biri kırıktı ve kırık olan camdan bütün gece içeri soğuk hava geldi. Mola vermesi gereken yer otobanda belirtilirken otobandan çıkıp eski Susurluk Metro Tesisleri'nde mola verdik. Aracın ön tarafında bilgilendirme dahi yoktu. 1 kez ikram yapıldı ve kutunun içine kek koyulup getirildi ve sadece 1 adet soğuk çay servis edildi. Bu işte yıllarca çalışmış bir insan olarak hayatımda bu kadar güvensiz ve kötü bir yolculuk yapmamıştım. 15.07.2024 tarihindeki dönüş biletimi Kale Seyahat'ten iptal ettim ve bir daha çevremden kimsenin bu firma ile yolculuk yapmamasını sağlayacağım.

12 Temmuz 2024 18:30 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Yolcumuz, Deneyiminizle ilgili kısa süre içinde birimlerimiz tarafından geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

12 Temmuz 2024 19:08

Değerli Yolcumuz Sinan bey, Şikayetvar.com platformuna iletmiş olduğunuz bildiriminiz üzerine Kale Seyahat Kurumsal İletişim Müdürlüğü olarak sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde yardımcı olabildiğimizi umut ederiz. Güzel ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz . Bize yapacağınız olumlu puanlamalar bizi onure edecektir . Bir sonraki seyahatinizde tekrar bir arada olmayı dileriz. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

13 Temmuz 2024 00:21

Kale Seyahat Gecikmeleri/Rötar Şikayeti,13.07.2024 7:30Balıkesir İzmir

Emre
13 Temmuz 2024 09:402.559

Kale Seyahat firmasından 13.07.2024 tarihli 7:30 Balıkesir kalkış, 9:15 İzmir varış bilgilerine dayanarak bilet aldım. ...

Kale Seyahat Koca Bir Hayal Kırıklığıdır

Erdem
16 Haziran 2024 09:471.310

"Konuyla ilgilenen yetkiliye teşekkür ediyorum."

Kale Seyahat İle Zamanlama Ve Koltuk Karmaşası

Ahmet
27 Ocak 2025 22:352.736

26 Ocak 2025 tarih ve saat 10.00 Esenler-Çerkezköy seferine 3 kişilik otobüs bileti aldım. Metro çalışması sebebi ile Ot...

Dilek
22 Temmuz 2024 13:261.197

"Hassasiyet için teşekkür ederim"

Kale Turizm İle Kötü Yolculuk Deneyimi: Bilgilendirme Eksikliği Ve İlgisizlik

Hilal
9 Aralık 2024 10:081.145

09.12.2024 saat 00.30 Ankara/İstanbul otobüsüne bilet almıştım. Sefer saati geldiğinde otobüs yoktu personel hiçbir bilg...

Tümünü Gör
Kale Seyahat Mağduriyeti

Kale SeyahatMağduriyeti

Seyahat
Kale Seyahat Bir Daha Asla Seninle Yolculuk Yapmam

Kale Seyahat Bir DahaAsla Seninle Yolculuk Yapmam

Ayşegül
Kale Seyahat  Yolcu Servisi Kaptanının Tavrı!

Kale Seyahat  YolcuServisi Kaptanının Tavrı!

Seçil
Kale Seyahat İzmir İzmit 11 Mart 17.00 Yolculuğu İkram Bile Verilmiyor!

Kale Seyahat İzmirİzmit 11 Mart 17.00 Yolculuğu İkram Bile Verilmiyor!

Latif
Kale Seyahat İzmir İstanbul Saat 2:00 Arabası Şu Anda -5° Otobüsün İçinde Donuyoruz

Kale Seyahat İzmirİstanbul Saat 2:00 Arabası Şu Anda -5° Otobüsün İçinde Donuyoruz

Arin
Kale Seyahat Pişmanlık Düğmeler Ve Hostlar Çalışmıyor